donderdag 24 januari 2019

Poespas | Jouw favoriete print

Zoals beloofd ook deel twee van het Fabienne Chapot servies uit de vrolijkste winkel van Veenendaal Poespas op het blog. Wat is jouw favoriete print? Ga jij voor Cheetah, Lobster, Pelican of Sardine? Kijk gerust nog eens terug bij de woonkamerstyling met de Cheetah en Lobster print. Deze keer is de eettafel aan de beurt. Naast dit toffe servies vind je namelijk nog veel meer moois in de homewear collectie als kussens, theedoeken of tafelkleden.

Servies van Fabienne Chapot

Ik vind het een lastige, hoor. Om een keuze te maken uit zoveel pracht. Ik denk dat ik de Cheetah print het leukste vind, die is wel heel erg lekker van nu en vrolijk voor het voorjaar met een fijn geel kleuraccent. Hoewel ik blij verrast ben door het Pelican servies en kijk eens hoe tof dat tafelkleed tegen de roze rode muur staat?! Het Sardine theepotje met het schattige kop en schoteltje is ook een stiekeme favoriet. Te leuk toch? Ik denk eerlijk gezegd dat je in dit geval geen foute keuze kunt maken. Dit servies van Fabienne Chapot is absoluut voorjaar klaar!

Sparen

Loop jij al warm voor een nieuw servies? Natuurlijk hoef je een nieuw servies niet in één keer aan te schaffen. Sterker nog, juist het sparen is zo leuk! Elke keer een pronkstuk er bij. Leuk om te geven (dan weet je tenminste iets te vragen) èn leuk om te krijgen! Zo krijgt elk serviesstuk een eigen verhaal.

Poespas

Ga jij voor één print of juist voor een mix? Dat laatste is in dit geval wel heel verleidelijk. Wil je alles graag even in het echt bekijken? Even voelen, even geur opsnuiven? Loop dan gerust eens bij Poespas binnen wanneer je een keer in de buurt van Veenendaal bent, want daar staat al dit moois uitgestald!

Fijne donderdag!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Poespas. Ik mag voortaan heel veel moois uit deze heerlijke winkel met jullie delen. Ik hoop dat je er door geïnspireerd wordt!

Laat een reactie achter