vrijdag 04 maart 2016

Paashangers in voorjaarstakken

Hella Duijs voorjaarshangers lisannevandeklift.1

Voorjaarstakken zijn weer te koop bij verschillende bloemisten en supermarkten. Je kunt voor een mooie Magnolia tak gaan, voor een echte Paastak of zoals ik deed voor een bos bloesemtakken. Nu doe ik eigenlijk nooit aan Paasdecoratie. Natuurlijk vind ik het leuk om de eettafel met Pasen gezellig aan te kleden met vrolijke servetten, bloemen en een mooi tafelkleed. Maar voorafgaand aan Pasen zal je bij mij geen haasjes, kuikens of eieren vinden.

Hella Duijs voorjaarshangers lisannevandeklift.2

Wel vind ik het leuk om een aantal hangers in een bos takken te hangen. Ik maakte ze wel eens zelf van papier in zwart wit met een grafisch patroon, maar dit jaar wilde ik graag wat anders. Nu weten jullie inmiddels wel, dat ik het werk van Hella Duijs echt heel mooi vind. Ik volg haar dan ook met veel plezier op instagram. Laatst deelde ze op haar account een aantal kleurstalen. Ronde proefjes in verschillende kleuren. Hella gebruikt de staaltjes voor kleuronderzoek. Deze rondjes van keramiek zijn op zich al een lust voor het oog.

Hella Duijs voorjaarshangers lisannevandeklift.3

Zo kwam ik op het idee om Hella te mailen en te vragen of ik 7 kleurstalen bij haar mocht bestellen, met een diameter van 6,5 centimeter, in de kleuren roze, groen en geel. Met natuurlijk een gaatje er in, zodat ik ze makkelijk op kan hangen. Eenmaal thuis bezorgd kon ik er hup een lintje doorheen rijgen en gingen ze zo de bloesemtakken in. Ik ben klaar voor Pasen!

5 Antwoorden

  1. Prachtige vaas met voorjaarstakken. Met de versiering is het voorjaar nog meer in huis. Mooi voor Pasen.

    Fijn weekend, Margaret

  2. Wat een slim idee en staat erg mooi!

  3. Leuk idee om je huis toch een beetje voorjaar proof te maken! Tof!

  4. Wat een mooi plaatje zo. En die kleuren va de staaltjes zijn echt heel mooi!

  5. Dat ziet er prachtig uit!

Laat een reactie achter