zaterdag 09 november 2019

Een handig design dienblad

Dit is nou echt een handig design dienblad. Het heeft een mooi plekje gekregen op mijn bureautje op onze slaapkamer. Het bureautje is een fijn plekje om af en toe even in alle rust een blog te kunnen schrijven. Natuurlijk doe ik dit ook gezellig beneden aan de eettafel, maar soms is het even nodig om me goed te kunnen concentreren. Naast werken gebruik ik het bureautje ook om sieraden af te doen en/of vast klaar te leggen voor de volgende ochtend. Eerder vielen deze sieraden nog wel eens op de grond, maar door de opstaande rand van het Half-Moon Geometric dienblad liggen ze nu veilig opgeborgen.

Dawn Sweitzer

Het Notre Monde Half-Moon Geometric Dienblad is een set van twee halve dienbladen en ontworpen door Dawn Sweitzer. De dienbladen hebben een luxueuze uitstraling, wat fijn past bij een boudoir sfeertje voor op de slaapkamer. Het met de hand geverfde glas, de opstaande metalen rand, de rijke en diepe kleuren en het laagje bladgoud mogen absoluut gezien worden. Deze set is lekker speels en handig om armbandjes of andere kleine sieraden een mooi plekje te geven, maar ook prachtig om te zien.

Functionaliteit en luxe

Notre Monde werd in 1997 opgericht door kunstenares en ontwerpster Dawn Sweitzer. De collectie van dit design merk bestaat uit spiegels, dienbladen en meubels. Het doel van Notre Monde is om functionaliteit en luxe met elkaar te verbinden en dat laat dit ontwerp heel mooi zien. Alle producten worden ook nog eens met de hand gemaakt en voorzien van een handtekening om de echtheid te garanderen!

Ben jij nog op zoek naar een mooi dienblad? De ontwerpen van Dawn Sweitzer zijn echte aanraders. Het kleurgebruik en de kwaliteit van de producten is zo mooi! Ik ben benieuwd naar jouw favoriet. Natuurlijk kun je naast de dienbladen van Notre Monde bij Mister Design voor nog veel meer design dienbladen terecht van nog veel meer fijne ontwerpers!

De Ikebana vaas

Het dienblad vond ik in de goed gevulde webwinkel van Mister Design. Ook de Ikebana vaas van Fritz Hansen komt bij Mister Design vandaan. Normaal gesproken vul ik de vaas met allerlei verschillende bloemen van de bloemist, maar deze keer ging ik voor een simpel bosje Dahlia’s van de supermarkt. Aangevuld met een paar overblijvertjes uit een boeket. Zo hoeft een vers gevulde vaas niet altijd een grote uitgave te zijn, maar kun je ook met een klein budget een fijne blikvanger maken.

2 Antwoorden

  1. Leuk om weer een nieuw blog te lezen. Ook zag ik een plaid over de stoel liggen, ik ben erg benieuwd waar deze evt. Te koop is?
    Fijne zondag!

    • Lisanne van de Klift

      Bijna al mijn plaiden komen bij Ook in het paars vandaan. In deze webshop hebben ze zo’n mooie collectie! Aanrader! En nee, ik heb geen aandelen ;-) Liefs Lisanne

Laat een reactie achter