woensdag 08 mei 2019

BrisBras | Kleine houten huisjes

Via Instagram vind ik de mooiste pareltjes. Zo ook de kleine houten huisjes van BrisBras. Deze huisjes worden met de hand gemaakt van sloophout en hebben een sprookjesachtige uitstraling. Het oog voor detail is zo groot! Je blijft kijken naar deze stoere kleine creaties. Ellen en Martijn proberen elke keer weer iets speciaals te verzinnen om zo iemand weer heel erg blij te maken.

Ellen en haar man

Ellen is het creatief brein achter BrisBras. Hoewel ook haar man Martijn een belangrijk aandeel heeft in het tot stand komen van deze unieke accessoires. Ellen creëert, Martijn zorgt voor het materiaal. Hij werkt op de bouw en sprokkelt hout bijeen. Het hout wat gebruikt wordt komt deels uit oude landhuizen, maar soms ook rechtstreeks uit de hout container! De ideeën van Ellen en haar man zorgen samen voor dit toffe eindresultaat.

De naam BrisBras bestaat voor een deel uit de achternaam van Ellen en is voor een deel een hele dikke vette knipoog. Je moet jezelf niet al te serieus nemen, vindt Ellen. Ze houdt niet van te moeilijk en niet van te precies. En dat zie je terug in de creaties van BrisBras.

Stoer en simpel

De interesse van Ellen voor interieur en decoratie en alles wat daar bij komt kijken is groot. Dit zie je terug op het Instagram account van BrisBras. Af en toe zie je een glimp van een heel gaaf en super stoer interieur, waar de houten huisjes perfect bij passen en altijd een prominente plek innemen. Ellen en haar man willen het graag simpel houden. Ze werken alleen via Instagram en hebben dus geen webshop.

Op bestelling of op verzoek

De houten huisjes kun je bestellen door via Instagram een berichtje te sturen naar BrisBras. Misschien zie je een huisje, een straatje of zelfs een heel dorp waar je direct verliefd op wordt. Misschien woon jij wel in een heel tof huis, waar je heel graag een kleine versie van wilt laten maken. Of misschien ben je op vakantie verliefd geworden op een klein Frans straatje en wil je daar ook thuis nog graag van nagenieten. Het kan allemaal. BrisBras maakt namelijk ook op verzoek de mooiste huisjes.

10 euro korting

Ben jij net zo enthousiast geworden als dat ik ben? Dan heb ik iets heel leuks voor jou in petto! Wanneer je ergens in de komende twee weken (t/m22 mei) een bestelling plaatst bij BrisBras, ontvang je tien euro korting! Hiervoor heb je geen code nodig. Gewoon even een (persoonlijk) berichtje sturen via Instagram en het is dan natuurlijk leuk om te vermelden dat je hebt gelezen over deze actie, maar verder zijn er geen ingewikkelde acties nodig. Precies zoals bij Brisbras past! Doe maar gewoon, lekker simpel, maar wel met een waanzinnig oog voor detail.

2 Antwoorden

  1. Ellen van Brisbras

    Je hebt het zo leuk gedaan! Het is een heel leuk verhaal geworden en je foto’s zijn ook supermooi! Heel erg dankjewel 😘😘😘

  2. Schattige huisjes. Net of je in een sprookjeswereld bent of op vakantie in een oud Frans dorpje. Zijn de prijzen voor de huisjes of een indicatie daarvan ergens te vinden?

    Groetjes, Margaret

Laat een reactie achter