zondag 10 juni 2018

Samsung | Een uitdaging

Daar gaat ’t ie dan. Een blog over de televisie en het is een joekel van een televisie. Ik mag heel veel (lees: bijna alles of eigenlijk: alles) bepalen qua inrichting hier in huis, maar dit apparaat heeft mijn man uitgezocht. Hij wilde graag een groot beeldscherm. Eigenlijk met licht achter de beeldbuis, maar daar lag bij mij de grens en gelukkig begreep hij dat. We kochten de televisie een jaar of tien geleden. Werkt nog steeds perfect. Maar wat toen een super platte televisie was, is tegenwoordig een enorm bakbeest. Dus bij het zien van de Samsung The Frame Challenge in samenwerking met Mediamarkt, ging ik vandaag direct aan de slag. Ik houd wel van een uitdaging! En ga deze heel graag aan.

The Frame

De diagonale grootte van onze televisie is 108 cm, 125 cm inclusief de rand, met een dikte van ruim 10 cm. Deze televisie is zo zwaar, dat ophangen aan de muur eigenlijk geen optie is. Daar zou je een gigantische beugel voor nodig hebben. Vandaar dat we de televisie op een zwart geverfde oude dekenkist hebben gezet. Je begrijpt dat een toestel met een stijlvolle omlijsting, wat als echt schilderij aan de muur opgehangen kan worden, als muziek in mijn oren klinkt.¬†Misschien denk je inmiddels, als je de televisie zo lelijk vindt, doe ‘m dan weg! Maar eerlijk? Ik kijk graag tv op een mooi scherm en heb geen zin om op een klein schermpje te gaan zitten turen. Wanneer The Frame van Samsung wordt uitgeschakeld, schakelt ’t ie automatisch over op de Art Mode en kies jij een kunstwerk uit de Samsung collectie of een eigen foto op het beeld. Geweldig, h√®?! Begrijp je nu waarom ik graag een kansje waag? Misschien is het ook wel wat voor jou!

De televisie

Ik heb er ook wel eens over nagedacht om de televisie in een kast weg te werken. Maar A: heb je dan een enorme kast nodig en B: het lijkt me zo’n gedoe met deurtjes. Dus staat onze tv gewoon op een meubel in de woonkamer en houd ik ‘m bij het fotograferen simpelweg buiten beeld. Nu met deze challenge ging ik overstag en besloot ik er gelijk maar een blog aan te wagen. Zodat jullie allemaal een keer mee kunnen kijken hoe dit praktische gedeelte van onze zithoek er uit ziet. Natuurlijk kon ik het niet laten om er ook een bloemenfoto tussen te voegen, maar dat begrijp je vast!

Ons interieur is een mix van design en spullen met een verhaal, daarbij vind ik het heerlijk om groen en bloemen toe te voegen. Ik houd van stoer en kleur, maar vind gezelligheid en leefbaarheid het allerbelangrijkste. Wat ons betreft is The Frame van Samsung hier meer dan welkom en ruilen we deze Samsung televisie heel graag in!

Fijne (werk,-)week lieve mensen!

Een Antwoord

 1. Mooie foto’s weer.
  Inderdaad, de TV is niet het mooiste van het interieur maar wel iets waar ik mijn vriend heel blij mee maak.
  Hij kreeg van mij de vrije hand en kwam thuis met een enorm bakbeest maar gelukkig relatief plat ;-)
  Een grotere mag er van mij niet komen, wel een nog plattere want wat dat betreft gaan de ontwikkelingen snel.
  Zelf ben ik nog opzoek naar een mooie vaas en ik ben verliefd geworden op jouw mooie hoge (met oa de zonnebloem erin).
  Waar komt deze vandaan… :-) ?

Laat een reactie achter