zaterdag 07 juli 2018

Hartman voor onze tuin

Er is weer een periode met prachtig weer aangebroken en we genieten op en top van onze ‘nieuwe’ tuin. Het is weliswaar nog steeds dezelfde tuin, maar toch voelt het zo. Zeker met onze nieuwe tuinset! Een paar weken geleden mochten wij de stoere looks en het fijne zitcomfort van Hartman verwelkomen en dat is met luid gejuich ontvangen.

Provence tuintafel

Dat ik graag een ronde eettafel in onze tuin heb staan is misschien wel bekend. Onze tuin is niet zo groot en rond is dan net wat praktischer om je omheen te kunnen bewegen. Daarbij hebben wij in huis een extra grote rechthoekige eettafel staan. Om dan ook een rechthoekig model voor de tuin te kiezen staat vanuit het huis niet zo mooi. Rond is net wat speelser. Daar houd ik van (wat natuurlijk een smaak kwestie blijft).

Wij waren heel blij met onze vorige ronde tuintafel, alleen was de tafel een beetje aan de kleine kant. Bij het zien van dit model was ik verkocht. Deze Provence tuintafel van Hartman heeft een mooie x-poot en een stoer rond tafelblad, beide van teakhout. In het midden van de tafel ligt een zwarte marmeren plaat. Wat het geheel net wat aparter maakt.

Delphine stoelen

Datzelfde geldt voor de stoelen. Ze zijn net even anders dan anders en samen met de tafel vormen ze een uniek plaatje. Deze stoel draagt de naam Delphine. Ze hebben hetzelfde zitcomfort als de kuipstoel Sophie en ik kan je vertellen: dat zit lekker! Ze zitten stevig, ruim en ze ondersteunen je rug perfect. De zwarte kussentjes maken dat natuurlijk helemaal af. Waar het model Sophie gemaakt is van kunststof, zijn deze tuinstoelen afgewerkt met drie kleuren wicker in twee verschillende diktes. Het mat zwarte onderstel is gemaakt van aluminium en daardoor is het allemaal weerbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Dining set

Voor ons is de Provence Delphine Dining set perfect! We gaan er deze zomer (hopelijk) heel veel uurtjes op zitten eten, drinken, kletsen, ontspannen of misschien zelfs wel een beetje werken. Ik vind het een grappig idee, dat ik in mijn jeugd jaren lang de zomer op de klassiek witte standenstoel van Hartman heb doorgebracht. Nu hoop ik nog heel wat zomers op deze hippe versie te gaan verslijten. Op naar een mooie lange zomer.

Laat een reactie achter