woensdag 27 maart 2019

Zijn kant | Studio Mabelle

Dit is zijn kant van het bed. Eigenlijk fotografeer ik altijd mijn kant van het bed op onze slaapkamer. Mijn kant ligt iets verder van het raam af en dat fotografeert gewoon wat makkelijker. Onze slaapkamer is vrij smal (en lang), waardoor er naast het bed niet heel veel ruimte is. Ik vrees dat de kant van mijn man, daardoor een beetje vergeten raakte. Er stond lange tijd alleen een krukje en een lamp ontbrak al helemaal. Daar heb ik nu verandering in gebracht! Met dit nachtkastje, een paar hippe opbergkratjes en een heel tof wandlampje van Studio Mabelle.

De Wallamp

Via Instagram ontdekte ik het werk van Celine Van Raamt. Ik was op slag verliefd op haar prachtige lampen. De hanglampen zijn zo zacht en warm. Zigzag is mijn favoriet en van jou? Tussen de wandlampen of eigenlijk moet ik zeggen de Wallampen is het lastig kiezen. Ik ging uiteindelijk voor de speelse driehoekjes en koos voor een zachte roze (bijna peach) kleur, omdat ’t ie zo goed past bij onze muurkleur. Ik moet er wel bij vertellen dat het bijna mosterd (oker) werd, nog zo’n prachtige kleur! Het fijne is, dat je jouw persoonlijke voorkeuren door kunt geven bij je bestelling. Celine van Studio Mabelle maakt alle lampen met de hand. Hoe bijzonder is dat? Daarom kan ze de Wallamp in andere kleuren maken en ook eventueel op maat.

Handgemaakt

Deze wandlamp is handgemaakt van 3 mm dik wolvilt. De kap bestaat uit één stuk en zit bij de muur gevouwen. Er zit dus geen frame achter. Deze hoge kwaliteit wolvilt is heel geschikt om te gebruiken voor lampenkappen. Het vilt is geluidsabsorberend en onbrandbaar, daarbij geeft het vilt een prachtig warm licht. De speelse driehoekjes (of vierkantjes of rechthoekjes) krijg je los geleverd en kun je naar eigen inzicht bij de lamp op de muur bevestigen. Zo kun je ook nog een persoonlijke draai aan dit ontwerp geven!

Ik word zo blij van uniek design en super creatieve kleine ondernemers. Celine heeft haar Studio Mabelle in Den Haag gevestigd. De plek waar zij al dit moois maakt!

Laat een reactie achter