zondag 10 maart 2019

Woodbasics | Voor

De komende blog berichten staan in het teken van Woodbasics. Ben jij al bekend met dit toffe bedrijf? Louis Eversdijk ontwerpt, visualiseert en maakt meubels. Hele stoere meubels. Zijn vrouw Daniƫlle verzorgt de communicatie, fotografie en social media van het bedrijf. Samen zijn zij een goed team!

Lockerkasten van Louis

In dit blog laat ik de ‘voor’ situatie van onze slaapkamer zien. Van de vorige bewoners van dit huis hebben wij een degelijke kast met schuifdeuren overgenomen. Lekker makkelijk, weinig fantasievol. Dat is nu zo’n tien jaar geleden. Ergens halverwege heeft mijn vader de kast voor mij behangen. Ik vond de deuren zo saai! Met een tof behangetje kon de kast er weer een tijdje tegen. Kasten vind ik heel moeilijk. Eerlijk gezegd vind ik kasten zelden mooi. Tot ik op Instagram Woodbasics ontdekte en ik op slag verliefd werd op de lockerkasten van Louis!

Een Scandinavische sfeer

Woodbasics staat voor puur, eenvoud en duurzaam. De meubelstukken van Louis ademen een Scandinavische sfeer. Ze worden helemaal op maat gemaakt van underlayment. Louis ontwerpt zijn meubels op de computer, zo kan hij digitaal het eindresultaat alvast keuren en natuurlijk bewonderen. Voor de productie van de meubels worden alle onderdelen exact (op de millimeter!) nauwkeurig gezaagd. Ook worden ze voorzien van boorgaten voor de verbindingen en het bevestigingsmateriaal. Tot slot worden de verschillende onderdelen gecontroleerd, netjes geschuurd en verpakt. Zo zijn de meubels klaar voor verzending!

De kast wordt met een duidelijke montage instructie als bouwpakket geleverd. Ik had de luxe dat Louis speciaal voor dit blog helemaal naar ons toe gereden kwam. Wil jij de montage ook liever door Woodbasics laten doen? Dan kun je dit bij je bestelling of offerte aanvraag aangeven en wordt het in de prijsopgaaf meegenomen.

Nieuwsgierig keken wij (Juul en ik) toe hoe de kast in elkaar gezet werd en schoot ik er ondertussen een paar foto’s van. Het leek mij leuk om jullie een keer het hele verhaal te vertellen. Van de beginsituatie tot het schilderen van de muur (die grijze kleur heeft er dus echt tien jaar opgezeten), van het in elkaar zetten van de kast tot het eindresultaat. Voor dat laatste moeten jullie nog even geduld hebben. Morgen, in het bloemenblog, zie je al een fijn voorproefje en komend weekend show ik dan echt de kast in volle glorie en het volledige eindresultaat!

Laat een reactie achter