maandag 10 september 2018

Tijd voor een andere kleur op de slaapkamer

Dit is de laatste keer dat je ‘dining room red’ van Painting the Past hier op de muur zult zien. Het is tijd voor een andere kleur op de slaapkamer. Beneden koos ik ‘eating room red’ van Farrow & Ball voor de muur achter onze eettafel. Een prachtige diep roze rode kleur. Ik ben heel blij met het resultaat, maar vind de kleur op onze slaapkamer nu teveel hetzelfde.

Dining room red van Painting the Past

De kleur ‘dining room red’ van Painting the Past vind ik nog steeds prachtig. Het is een hele rijke kleur. Toch vond ik het in combinatie met onze houten lambrisering en voor het slaapkamer gevoel altijd wat zwaar. Ik heb nu gekozen voor een zachtere tint.

Uturn: bijzetter en leeslamp

Ook is de Uturn, bijzetter en leeslamp in één, van Pode verhuisd. De Uturn is een prachtig stukje design van Nederlandse bodem. Deze stond eerst naast de bank in onze woonkamer en mag nu als nachtkastje en bedlampje in één dienen. Gewoon omdat het kan en omdat ik het leuk vind om in ons heus de meubels door te schuiven. Zo voelt iets weer als nieuw.

Keramiek

De bloemen kocht ik net na onze zomervakantie en staan te pronken in een mooie vaas van Studio Nienke van de Pol. Alle bloemen staan prachtig in de stukken uit de POL collectie. De onderzetter is trouwens afkomstig van Studio Harm en Elke. Ook al zo’n fijn stukje keramiek! Deze foto’s bleven even bewaard. Ik kwam er steeds niet toe ze te posten. Nu met een nieuwe muurkleur in aantocht leek het me mooi om nog één keer te delen. Een ode aan onze diep rode slaapkamermuur.

Een Antwoord

  1. Jaaa, heel goede keuze!! Heerlijke warme, krachtige, vrolijke kleur.

Laat een reactie achter