donderdag 20 december 2018

Nachtkastje bij Canoof

Al een tijdje staat er aan mijn kant van het bed een luxe nachtkastje. Net een beetje hoger, mooi design en super praktisch. Aan de andere kant staat echter al jaren een krukje. Niet heel praktisch, net iets te laag, maar er staat tenminste wat. Ik houd niet van twee dezelfde kastjes naast het bed en het was prima zo, tot ik een keer wat anders zou vinden. Dat is nu gelukt! Ik liet mijn oog vallen op dit stoere nachtkastje van Piet Hein Eek uit de designwinkel Canoof.

Design meubilair

Pauline Lensvelt is sinds zeven jaar de trotse eigenaar van Canoof wat staat voor Classics Are Never Out of Fashion. Canoof is een webshop in design meubilair. Voor degene die het design liever eerst van dichtbij willen bewonderen, even voelen en de geur opsnuiven, dat kan! Canoof heeft een mega showroom (van maandag t/m zaterdag te bezoeken) in Breda, is de officiƫle MOOOI outlet (met kortingen tot wel 70%) en in de maand december (nu op dit moment dus) is er een pop-up store aan de Herengracht in Amsterdam. Voor degene die in het noorden en het zuiden van ons land wonen, perfect om komend weekend een mooi design cadeau voor Kerst uit te gaan zoeken.

Canoof vertegenwoordigt merken als MOOOI, Seletti, Maarten Baas, Weltevree, Vitra en nog veel meer. Ik ging voor deze bijzettafel van sloophout van Piet Hein Eek. Officieel is het een bijzettafel en dus ook super handig voor naast de bank (wie weet belandt ’t ie daar nog wel eens), maar ik zette hem naast het bed. Daar heeft dit kastje namelijk de ideale hoogte voor. Fijn gevuld met boeken, om mijn goede voornemen om meer boeken te gaan lezen in het nieuwe jaar gelijk te stimuleren.

Kerst heeft ook zijn intrede in onze slaapkamers gedaan. Weliswaar heel subtiel, met een paar stoere takken, een vintage ster, een kerstboomkandelaartje en de kaars kreeg vleugeltjes. Ik vind het heel stoer hoe dit kastje onze slaapkamer weer wat meer compleet maakt.

Van klassiekers tot toekomstige klassiekers

De toffe theedoeken die je in de keuken ziet hangen zijn van Studio Job. Bij Canoof kun je al terecht voor een kerstcadeautje vanaf 10 euro! Of je nu op zoek bent naar een groots meubel of een klein uniek cadeau, de keuze is er reuze. Wees gewaarschuwd, want als je eenmaal gaat rond neuzen in de webshop (of showroom of giftshop) van Canoof, dan blijf je kijken. Zoveel moois van prachtige merken, van klassiekers tot toekomstige klassiekers, te ontdekken!

Succes met jouw laatste kerstinkopen voor komend weekend!

Laat een reactie achter