zaterdag 23 september 2017

Herfst in de slaapkamer | Duo sleep

Zoals ik eerder al vermeldde, hier op het blog, houd ik er van om onze spullen te laten rouleren door het huis. Deze keer ging de XL plaat met Dahlia wandsticker (daarom plak ik een wandsticker dus op een MDF plaat en niet op de muur) van boven de bank naar boven het bed. Het paste precies op onze lambrisering. Dat is toch altijd even een juich momentje. De aanleiding voor deze verandering is ons nieuwe dekbedovertrek van Duo sleep. Het dekbedovertrek heeft een prachtige zacht roze tint, die ook in de Dahlia afbeelding terugkomt en in kleine kleuraccenten als (het plantje) de roze Gloxinia. Samen met bordeauxrood en donkergroen hebben we herfst in de slaapkamer gehaald.

Dekbedovertrek van Duo sleep

Honderd procent Katoen zijde, daar is dit dekbedovertrek van Duo sleep van gemaakt. Dat slaapt heerlijk zacht en geeft het overtrek een heel mooi en speciaal glansje. Over het hele dekbedovertrek lopen stiksels, als een mooi grafisch patroon voor een speels effect. Het overtrek is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Zou jij voor grijs, wit of roze gaan? Ik koos deze keer voor deze roze. Best gewaagd voor mijn doen, aangezien al ons beddengoed wit is, met hooguit een zwart patroontje er op. Kleur breng ik meestal met een mooi sprei of een deken, maar deze keer dus niet. Ik ben heel blij met mijn keuze! Waar kies jij altijd voor? En wat zou je deze keer graag willen? Vertel het ons op Instagram, want daar mag ik zo’n luxe dekbedovertrekset weggeven!

Duo sleep dekbedden

Toen Ineke en Geert-Jan gingen samenwonen hadden ze een probleem. De één had het altijd warm en de ander altijd koud (herkenbaar!), de één sliep onder dons en de ander onder synthetisch en toch wilden ze graag één dekbed. Ze bedachten een oplossing en gingen aan de slag om deze te ontwikkelen. Na een jaar van onderzoeken en testen kwamen ze met een volledig nieuw en Nederlands product op de markt: Duo sleep dekbedden maakt het mogelijk om ieder een eigen dekbed te kiezen en toch onder één tweepersoons dekbed te slapen. Dat is wel zo gezellig en staat veel mooier. Met een tweepersoons dekbed en een mooi overtrek als deze kan je je bed prachtig opmaken, wat meteen een opgeruimde en luxe uitstraling aan je slaapkamer geeft. Handig en mooi, een top combinatie.

Winactie

Vergeet je niet om mee te doen met de winactie op Instagram en kans te maken op dit dekbedovertrek met formaat en kleur naar keuze? Volgende week zaterdag loten we een winnaar.

Fijn weekend!

Een Antwoord

  1. Spullen laten rouleren in huis is altijd leuk :) Als ik maar even tijd heb, ben ik er ook mee bezig. Soms krijg je dan de opmerking van mensen ‘ wat een leuke plant ‘ bijvoorbeeld, terwijl het dan een plant is die je al een hele tijd hebt staan. Je hoeft niet persé nieuwe items te kopen om weer een nieuwe look te geven aan je interieur! Het is maar net hoe je het neerzet. Leuke winactie, ik heb inmiddels meegedaan op je insta! Duimen maar!

Laat een reactie achter