vrijdag 30 maart 2018

Een lang paasweekend

Wat is het heerlijk om de zon vandaag in huis te hebben! Alles ziet er frisser, vrolijke en kleurrijker door uit. Een paar weken geleden kreeg ik deze blikvanger van Kitsch Kitchen thuisgestuurd. Vandaag kom ik er eindelijk toe, om ‘m met jullie te delen. Met dit fijne weer is dat dubbele fleur op het blog! Vaas, bloemen en het (zon,-)licht, daar wordt een mens toch vrolijk van? Zo zijn we helemaal klaar voor een lang paasweekend!

Kitsch Kitchen

Kitsch Kitchen staat bekend om een kleurrijke collecte. Dat hebben ze ook deze keer weer helemaal waargemaakt. De winkel aan de Rozengracht bestaat helaas niet meer, maar in de webwinkel kan je gelukkig nog wel terecht voor dit heerlijke merk. Deze vaas ‘Bird’ is er in zwart en oranje. De illustraties op de vaas zijn getekend door de Zweedse illustratrice Ingela P. Arrhenius. De vaas heeft een lekker groot formaat, waar je een fijn veldboeket in kwijt kunt. Gemixt of van één soort, beide doen het hier goed in. Deze keer ging ik voor de Mimosa. Daar maakte ik later deze krans van, maar voordat ik dat deed genoot ik eerst even van de vrolijke gele bolletjes als boeket.

Geurkaarsen, flamingo’s en Correctbook

Op deze foto’s zie je weer de geurkaarsen terug, waar ik afgelopen woensdag een blog over schreef. De met de hand gegoten blikken zijn zo decoratief, dat ik ze ook gewoon voor de mooi neerzet. Wanneer je een geurkaars uitzoekt, let dan uiteraard op de geur, maar kijk ook naar de vormgeving. Het is leuk om deze aan te passen op je interieur.

Op Instagram vond ik het glazen flamingo echtpaar bij het verkoopaccount van @debbyflekzer. En werd ik benaderd door Correctbook. Correctbook is een sociale onderneming die strijd tegen analfabetisme in ontwikkelingslanden. Met een Correctbook kan een kind een hele schoolperiode doen! Daar gaat mijn juffenhart sneller van kloppen. Een prachtig initiatief! Wanneer je een Correctbook aanschaft heb je naast de goede initiatieven die je steunt ook nog eens een reuze handig product, waar ik al heel wat lijstjes op heb gemaakt.

Tot slot kocht ik voor mezelf een set losse kussenslopen bij Bibelotte. Ik ben al tijden fan van dit printje ‘Flower Fuchsia’ en met de komst van de rode muur achter het bed, mag ons beddengoed wel wat opgefleurd worden. Een goede reden voor een cadeautje voor mezelf. Niet?!

Ik wens jullie een heel fijn lang Paasweekend!

Een Antwoord

  1. Je slaapkamer ziet er heerlijk fris en ondanks de verschillende printjes rustgevend uit! De kussenslopen, vaas en verse bos bloemen stralen goed de lente uit.

Laat een reactie achter