woensdag 10 oktober 2018

Een donkerblauwe panterprint voor de slaapkamer

Na lang wikken en wegen, heb ik besloten om op de witte muur in onze slaapkamer niet voor een donkerblauwe kleur te gaan. Toch kreeg ik het idee van de wandkleur ‘bookroom red’ in combinatie met diep donkerblauw maar niet uit mijn hoofd. Wat denk je? Ik vond de perfecte oplossing met dit prachtige Bory dekbedovertrek van Essenza! Een donkerblauwe panterprint voor de slaapkamer.

Dekbedovertrek van katoen satijn

Het is niet zo, dat ik donkerblauw te heftig vind voor een slaapkamer. Ik houd wel van een beetje pit en anders dan anders. Alleen zou de kleur donkerblauw op de ‘zichtmuur’ boven de lambrisering moeten. Dan geeft het diepte. Ik denk dat de kleur alleen links op de wand bij binnenkomst een schrikeffect geeft. Nu heb ik de muurkleur ‘Bookroom red’ net (ik weet nooit zo goed hoe ik de kleur moet noemen: oranje, rood, roest, bruin?) en ik wil er nog wel wat langer van genieten. Vind ‘m mooi! Dus die blijft voorlopig. Bij het zien van de nieuwste herfstcollectie van Essenza wist ik, dat is het! En geweldig, wat ben ik blij met het resultaat! Ik zou willen dat het dekbedovertrek van 100% katoen satijn (man, wat ligt dat lekker) er niet meer af hoeft, maar ik ben te veel gehecht aan mijn wekelijkse schone bed (dat ligt echt het allerrr lekkerste) dus wordt het een compromis, om de week.

Bory van Essenza

Ik koos voor de blauwe Bory van Essenza, maar dit dekbedovertrek is ook verkrijgbaar in een prachtige aardetint. Die geweldig mooi combineert met bordeaux rood. Ook een aanrader! Beide zijn afgewerkt met een mooie bies. Deze dierenprint, in twee kleuren, is onderdeel van de collectie CELEBRATE.

Homewear collectie

Uit de homewear collectie van Essenza mocht ik een heerlijk zittende en bijpassende outfit uitzoeken. Hoe tof is dat? Volledig uit mijn comfortzone, ging ik er afgelopen zondag vol voor, voor in plaats van achter de camera en zie hier het resultaat. De feestelijke Animal sokken en de super comfortabele (echt, daar kan ik in wonen) broek Flint Animal hebben dezelfde print als het dekbedovertrek. Om het af te maken zie je me de Celine Animal sweater dragen (dan kan ik in camouflage mee op het bed liggen) en de Luyza Earth top, voor een fijn contrast.

Vintage

Om het helemaal af te maken vond ik nog een prachtig vintage kastje bij MEUTT. Ik heb een zwak voor kastjes! Deze mag nu pronken op de lambrisering, wat voor mij het totaal plaatje en het sfeertje compleet maakt. De eerste pronkstukken zijn er al in verzameld.

Fijne avond!

4 Antwoorden

  1. Wat een mooie printje! Ik zou zelf nooit kiezen voor een panterprint, maar een blauw panterprintje kan er wel doorheen. https://www.onlineparketshop.nl/

  2. Beste Lisanne, ik vind dat je prachtig kunt stylen. Creatief, gedurfd en je ziet niet op tegen muurtjes verven.
    De bloemencombinaties en kleurenpracht passen geweldig bij elkaar.
    Ga zo door en ik hoop dat ik een keer de vaas mag winnen.
    Groetjes.

  3. Echt een heel toffe combinatie!

  4. Leuke, gewaagde print! En met de outfit kun je helemaal “incognito” ;)

Laat een reactie achter