zondag 18 november 2018

Beddengoed van 100% linnen

Beddengoed van 100% linnen. Ik stond te trappelen om dat eens uit te proberen! Heb jij wel eens onder linnen geslapen? Naast katoen, flanel en katoenzijde, heb ik er nu voor het eerst kennis mee mogen maken. Het ligt heerlijk! Linnen houdt je koel in de zomer (dat gaan wij nog ervaren) en warm in de winter (daarvan kan ik nu zeggen: dat klopt). Dit linnen dekbedovertrek is van Casa Comodo.

Casa Comodo

Casa Comodo is een webshop gespecialiseerd in linnen beddengoed, tafellinnen en keukenlinnen. Met hun eigen merk Casa Homefashion staat er nu een collectie van zes kleuren en vier streepdessin. Alle producten worden duurzaam geproduceerd en plastic vrij verpakt en ik kan je vertellen dat is een feestje om uit te pakken! Eenmaal uitgepakt en klaar voor gebruik, werd ik tijdens het opmaken van ons bed blij verrast. Met dit beddengoed heb je geen sprei of deken meer nodig. Het dekbedovertrek is extra lang, waardoor het prachtig over de ombouw valt. Instoppen hoeft niet, het geeft de slaapkamer een hele luxe uitstraling.

Baked Clay

Deze warme steenrode kleur ‘Baked Clay’ is echt een kleur uit de natuur. Vandaar dat ik voor natuurlijke materialen ging. Een grote berenklauw, het vintage houtenkastje, een bosje katjes, de vurenhouten lambrisering… meer heeft dit rijke dekbedovertrek niet nodig. Puur en stoer past. Ik vond het best een gok om voor de kleur Baked Clay te gaan, omdat de kleur heel dicht bij de kleur op de muur ligt. Gelukkig bleek het geen verkeerde combinatie, maar juist een schot in de roos. Ze versterken elkaar prachtig en door voor een andere kleur kussensloop te kiezen, we kozen voor het groene ‘Woodland Green’, oogt het totaal plaatje toch speels.

Wij genieten van een rustige zondagmorgen. Fijne zondag!

Laat een reactie achter