vrijdag 13 april 2018

Wobbel klaar? Wobbelen maar!

Wanneer je van Wobbel zelf een persoonlijk berichtje krijgt toegestuurd, met de vraag of we ons huis Wobbel klaar willen maken. Dan aarzel je natuurlijk geen moment! Ik volg Wobbel al een tijdje en vind hun product heel erg mooi. Het daagt uit, het zet aan tot bewegen, het prikkelt de fantasie en het ziet er ook nog eens fantastisch uit. Helemaal enthousiast reageerde ik dus en nu is het hier in huis: wobbelen maar!

Wat is een Wobbel?

Wat is een Wobbel eigenlijk? Wobbel is houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Dat hebben we hier aan den lijven ondervonden. Na het uitpakken van de doos, kon ik het natuurlijk niet laten om eerst zelf aan de wiebel te gaan. Vervolgens klom Julie er enthousiast op en over en toen mijn man van zijn werk thuis kwam herhaalde dit tafereel zich nog eens en deden we het dunnetjes over. Wobbel is een balansbord, maar kan ook heerlijk gebruikt worden als schommel en relaxplek. Het kan een onderdeel zijn van een toren of het is een brug waar alle knuffels overheen moeten marcheren. Zo zijn er nog honderd en één spel,- en speelmogelijkheden waarop dit houten speelgoed ingezet kan worden.

Natuurlijke materialen

Een Wobbel is er in verschillende kleuren en maten en wordt helemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Voor volwassenen is er de XL variant en wij hebben hier in huis de Wobbel Original blank gelakt. Om onze gietvloer te beschermen kozen wij voor groen vilt aan de onderzijde. Dit kan je ook weglaten of je gaat voor een kurk afwerking.

Mini Wobbel

Hoe leuk is het, dat er vanaf aanstaande maandag ook een mini Wobbel te bestellen is? Op de één of ’t andere manier heeft een mini toch altijd een enorme aantrekkingskracht op jong en oud. Het zijn tenslotte de kleinste dingen die de grootste plek in ons hart innemen. Een mooie qoute op het Instagram account van @miniwobbellove om dit blog mee af te sluiten. Fijn weekend!

De hoes die je misschien wel om de Wobbel hebt opgemerkt, kreeg ik belangeloos opgestuurd door Hannahhave. Waar ik eerder hier op het blog al over de box,- en speelkleden schreef. Dank je wel, lieve Hanneke! We zijn er heel erg blij mee! Zeker voor ons kleintje is zo’n zachte hoes om de Wobbel nog wel heel erg fijn. 

Een Antwoord

  1. Ik heb de wobbel vaak op Instagram voorbij zien komen, maar dan vooral de mini wobbel voor de kleintjes. Ik wist niet dat het ook geschikt was voor volwassenen. Dank voor alle tips en de uitleg, dit is precies wat ik zocht. Ik ben benieuwd of ik het dan ook elke dag ga gebruiken. Het ziet er in ieder geval heel leuk uit! https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/balterio/tradition-quattro/

Laat een reactie achter