woensdag 28 november 2018

Winkeltje of bloemenstal?

Ben jij al aan het december shoppen geweest? Of ben je meer van het laatste moment? Spontane ideeën zijn vaak de beste en zo was ik bij het zien van dit houten speelgoed bij HEMA verkocht. Ingericht als winkeltje of bloemenstal? Speelplezier gegarandeerd!

HEMA fan

Ik weet niet of ik het al eens eerder heb verteld, maar ik ben een HEMA fan. Bijna wekelijks kom ik er. Echt! Dat is niet overdreven. Ik ben een beetje verknocht aan deze oer Hollandse gezelligheid. Van sok tot dekbedovertrek of van kandelaar tot make-up. Ik weet er altijd wel wat leuks, moois of nuttigs te vinden.

Speelplezier

Bij het zien van de collectie houten speelgoed was ik direct verkocht. Zo vind ik het poppenhuis fantastisch, de keuken prachtig en biedt deze winkel annex toonbank eindeloos veel speelplezier. Met een net mandarijnen kan onze dochter al razend druk zijn! Ik vond het een hele moeilijke keuze, tussen het poppenhuis en de winkel, maar ging uiteindelijk voor het winkeltje en kon het met mijn liefde voor bloemen niet laten om de winkel ook even om te toveren tot bloemenstalletje. De overblijvertjes vlogen over de toonbank! Uiteraard verving ik het keramiek op de foto’s tijdens het spelen even voor plastic bekertjes. Wel zo veilig.

Inmiddels wordt hier volop met het winkeltje gespeeld. Wat vindt ze het leuk! We genieten. Julie laat haar fantasie de vrije loop en wij doen dapper met haar mee. Ze is caissière, winkelend publiek (ze vroeg me al waar de scanner was, ik zeg gat in de markt, HEMA!) of moeder en speelt haar rol met verve.

Cadeautip voor Sint of Kerst

Ben jij nog op zoek naar een leuke cadeautip voor Sint of Kerst? Het winkeltje is niet alleen super leuk, maar ook nog eens fijn geprijsd. Alle winkelattributen, zoals de weegschaal of de kratjes met vulling, zijn ook van HEMA. Toch heb je al deze attributen niet perse nodig. Vul de schappen met vers fruit en je hebt een groenteboer. Of denk aan bloemen en je creëert een bloemist. Stal alle knuffels uit voor een toffe speelgoedwinkel. Of ga voor boekjes en je hebt je eigen privé bibliotheek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Fijne woensdag!

Leuk om het blog vandaag online te zetten. Woensdagmiddag is toch altijd van origine de speelmiddag! Bij jullie ook?

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met HEMA.

Een Antwoord

  1. Goedemorgen Lisanne,
    Weer een gezellige blog. Heel leuk!
    Mijn dochtertje heeft de kassa erbij en daar zit een klein scannertje aan (met een vrij kort touwtje vast aan de kassa, maar hee, je zou dus kunnen scannen ;-)).
    Groetjes, Ilse

Laat een reactie achter