woensdag 19 juli 2017

Verlichting in huis | Naamlamp

Verlichting in huis

Om een mooie lamp te vinden, die ook nog eens gezellig schijnt, dat is best een dingetje. Ik vind het lastig om goede verlichting voor in huis te vinden. Of ik vind de lamp niet mooi of de lamp schijnt niet fijn. De komende twee blogs gaan over dit onderwerp. Twee totaal verschillende, maar beide mooie en prettige lampen, die ik met jullie mag delen.

Cadeautip voor baby en kind

Op deze foto’s zie je de Naamlamp van Studio Perspective. Super origineel als kraamcadeau of voor een kinderverjaardag. Daar kan je zeker mee aankomen! De lamp is in tien verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik koos voor ‘Blush Pink’. Een warme kleur roze overdag en een mooie ‘Peach’ kleur voor in de avond (of ’s nachts voor de nachtbrakers). In deze lamp staat natuurlijk de naam van onze dochter Julie. Eigenlijk is de lamp ook voor op haar kamertje bedoeld. De lamp is alleen zo leuk, dat ’t ie eerst een poos beneden in de woonkamer heeft gestaan en nu naar onze slaapkamer is verhuisd. Uiteindelijk komt de lamp op Julie’s kamer, maar wanneer je voor een kleur kiest die goed in je interieur past (zoals deze bij ons) dan kan de lamp eigenlijk overal. Deze tafellamp doet mij een beetje denken aan een klein tv’tje. Ik zou willen dat er televisies waren die er zo uitzien! Met een mooie houten kast en een schermkleur naar keuze.

Tip voor verlichting

Je hebt veel verschillende soorten lampen om in de fitting te draaien. In deze lamp moet er eentje met een kleine fitting en is een langwerpige vorm het mooiste. Zo wordt het hele doosje het best verlicht. Wij kochten per ongeluk een behoorlijk felle lamp. Dat is niet erg, want we hebben eigenlijk overal standaard dimmers in het stopcontact zitten. Die koop je gewoon los bij de bouwmarkt en dan kan je de lamp op elke gewenste sterkte draaien.

CRE8

Eerder deelde ik hier op het blog al eens deze Naampuzzel. De puzzels en de lampen worden gemaakt door jongeren van CRE8. Een leerwerktraject wat tijdens de dagbesteding jongeren opleidt tot specialisten in 3D-printen, lasersnijden en graveren. Na ongeveer zes tot twaalf maanden stroomt een leerling door naar een vervolgtraject, een baan of ze gaan weer terug naar school.

Studio Perspective

Studio Perspective is een webwinkel waar onder andere de producten van CRE8 verkocht worden. Ter ere van dit blog mag ik een leuke kortingscode met jullie delen! Met de code: lisannevdklift krijg je 15% korting op een Naamlamp. Deze kortingscode is geldig tot 2 augustus.

Wanneer je je inschrijft op de nieuwsbrief van Studio Perspective krijg je 10% korting vanaf een besteding van 50 euro. Deze korting is alleen niet te gebruiken in combinatie met de Naamlamp.

Op naar het volgende blog. Dat wordt er eentje met een nieuwe wandlamp in onze huiskamer. Eentje waar ik al tijden smachtend naar keek!

PS Ik krijg vaak vragen over de tekst op de muur. Deze tekst zag ik eens op dekbedovertrekken van vtwonen staan. Ik vond de qoute zo leuk, dat ik de tekst gewoon met krijtstift op de muur heb getekend. Het is dus geen muursticker, maar eigenlijk een zelf-maak-ideetje! Let op: ik heb geen idee of ik dit weer makkelijk van de muur af krijg of dat de muur dan een nieuwe lik verf nodig heeft. Zodra ik daar ervaring mee heb, zal ik dat delen!

Een Antwoord

  1. Wat leuk!! Vind ik ook een hele leuke kraam cadeau.. een licht met eigen naam.. geweldig. Ik hou van persoonlijke interieur spulletjes zoals deze in mijn huis.
    https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/quickstep/largo/

Laat een reactie achter