zaterdag 23 juni 2018

Trybike loopfiets

Wat is dat een groots gevoel, om je kind een eerste fiets te mogen geven. Deze Trybike loopfiets komt uit de prachtige winkel Jut & Juul for Baby and Kids. Een heerlijk hippe winkel in het historische centrum van Leiden. Voor degene voor wie dat net iets te ver weg is, geen zorgen! Ze hebben ook een fijne webshop waar je terecht kunt voor je kleintje en waar je voor mooie cadeaus kunt slagen.

Jut & Juul

Jut & Juul staat voor lief en stoer, kwaliteit, eerlijke handel en bijzondere en trendy items. Nou, als iets stoer en hip is (en van geweldige kwaliteit) dan is het deze loopfiets wel. Bij Jut & Juul vind je verschillende loopfietsen. De Wood en Steel modellen van Trybike en de retro driewielers van Foxrider. Ik koos voor deze vintage loopfiets van Trybike in ruby red. Als rood niet helemaal jouw kleur is, geen paniek. Dit model is ook verkrijgbaar in misty green, daarnaast zijn er nog twee zilveren edities en een zwarte in de webshop te vinden.

De Baby Innovation Award 2018

Deze loopfiets heeft zelfs de Baby Innovation Award 2018 voor Toys and Gifts gewonnen! Dit model is de eerste metalen loopfiets die kan worden uitgebreid met een derde wiel, zoals je op de foto’s ziet. Wanneer je kind groot genoeg is, kan de as vervangen worden door een korter exemplaar (deze wordt meegeleverd) en heb je een loopfiets op twee wielen.

De voetensteunen zorgen ervoor dat je kind nog beter leert balanceren. De Trybike kan ook nog eens in hoogte versteld worden, waardoor de fiets geschikt is voor kinderen van 15 maanden t/m zes jaar. Het stuur, het zadel en zelfs het frame zijn verstelbaar!

Oefenen maar!

Julie is vanaf dag één weg van haar mooie rode loopfiets of ‘piets’ zoals ze ‘m zelf noemt. Over het eerste rondje deden we een uur! En dat rondje was rond de helft van de sloot. Inmiddels (drie weken later) is ze al heel wat meer mans en heb ik zelfs al een keer moeten rennen om haar te kunnen corrigeren. Heerlijk om haar zo te zien ontwikkelen!

Dank je wel Anne, voor deze super toffe samenwerking met Jut & Juul. Onze Juul is er onwijs blij mee! 

4 Antwoorden

  1. Dank voor je mooie review, wij zijn ook best een beetje trots op onze Trybike steel. Een echte headturner, dat heb je al gemerkt. Veel plezier nog.

  2. Super tof Lisanne! Echt geweldig dat Julie er zo blij mee is en heerlijk toert op haar ‘piets’ Ik denk dat je binnenkort alleen nog maar achter haar aanrent:-)) Let maar op!

  3. En wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Jij ook zeer bedankt! Echt onwijs tof!

  4. Oohh wat leuk zeg! Ik wilde van het weekend ook een loopfietsje kopen voor de kleine, en vind deze toch wel heel erg leuk. Het fietsje staat ook ontzettend mooi bij je interieur :) Hele mooi foto’s! https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/quickstep/impressive/

Laat een reactie achter