zondag 15 juli 2018

Tip | Een tof kraamcadeau

Dit vind ik zo’n leuk idee voor een tof kraamcadeau! Bij Bulbby kan je terecht voor gepersonaliseerde producten met eigen tekst en logo en in dit geval met eigen naam en zelf gekozen afbeelding. Wil jij komende week nog uitpakken met een origineel afscheidscadeautje voor de juf of ben je al op zoek naar een leuke rugzak voor de start van komend schooljaar? Ga je op vakantie en kies je voor een koffer met eigen tekst of zoek je nog sportkleding voor je team voor komend seizoen… Zo kan ik nog wel eventjes doorgaan. De keuze is er echt reuze!

Kinderservies en kinderbestek

Wij gaan dit idee onthouden voor de baby’s die we nog in onze omgeving mogen gaan begroeten en bewonderen. Zelf heb ik geen kinderservies gekregen in mijn kraamtijd en ik weet nog, dat ik dat op een gegeven moment echt nodig had. Zo kan je nuttig en leuk mooi combineren in een cadeautje. Voor het kinderservies en het kinderbestek zijn vele opdruk mogelijkheden, vervolgens kies je de opdruk kleuren en tot slot vul je de naam of tekst in.

Een handig en origineel cadeau

Zo creëer je een handig en origineel cadeau voor het kleintje. Ideaal voor het eerste hapje, als fruit bakje of om rozijntjes in uit te stallen. Wij kozen voor een zomerse look en ik combineerde de watermeloen print met het stoere katje. Ik hoef denk ik niet uit te leggen, dat het bij Julie in de smaak viel. Ze eet altijd graag, maar met dit servies en bestek is het extra leuk. We snoepen er heel wat fruit in af.

Mooie zondag!

Laat een reactie achter