zondag 02 juli 2017

Stoere kinderkamer accessoires | Anuka

Stoere kinderkamer accessoires

Buitenspelen dat is toch het allerleukste. Dat herinner ik mij nog van vroeger, mijn fijnste herinneringen heb ik aan het buitenspelen met alle buurkinderen. Maar wanneer het weer dat niet toelaat. Zoals de afgelopen dagen, dan is binnenspelen het recept. Hoe maak je daar een feestje van? Met de stoere kinderkamer accessoires van Anuka kids kan je letterlijk de slingers opgehangen! Die leuke slinger aan de muur is namelijk van hun hand. Net als het kussen de vrolijke aap en de schommel. Vrolijk speelgoed, waar heerlijk mee gespeeld kan worden en wat er ook nog eens mooi uitziet. Dat vind mama (ik dus) dan wel weer heel erg fijn.

Inrichting kinderkamer

Anuka kids heeft een missie: van een gewone, saaie kamer, een heerlijke speelplek maken. Waar kinderen kunnen lachen, hun fantasie de vrije loop kunnen laten en waar ze niet al te serieus hoeven zijn. Zodat er volop ruimte is om lekker creatief aan de slag te gaan. Bij de inrichting van een kinderkamer ben je als ouder vooral met leuk en mooi bezig, maar fijn kunnen spelen is eigenlijk het belangrijkste voor een kind. Anuka spreekt een universele taal, die elk kind verstaat. Dat is wel prettig, want Anuka kids is gevestigd in Hongarije. De producten zijn tijdloos en vriendelijk voor het milieu, wat erg belangrijk is voor de toekomst van onze kinderen.

Speelgoed voor binnen en buiten

De schommel in chocolade bruin en grijs (in verschillende kleuren verkrijgbaar) is mijn absolute favoriet. Wat is er nu fijner voor een kind dan vliegen door de lucht? En daarbij, hoe prachtig is deze schommel! Zodra het mooi weer is kan de schommel lekker buiten worden opgehangen en bij slecht weer doet ’t ie het binnen heel goed. Dubbel inzetbaar, dit speelgoed voor binnen en buiten.

Veiligheid voor het product staat bij Anuka voorop, daarom is deze schommel met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor details ontworpen. Het zitje is van honderd procent wolvilt, het touw van honderd procent katoen en het mooie blanke hout geeft stevigheid aan de constructie. Julie heeft nu één keer in de schommel gezeten en vond dat nog ontzettend spannend, maar ik weer zeker dat ze er heel veel plezier aan gaat beleven!

Een Antwoord

  1. Alhoewel ik nog niet in de babyfase zit ( hihi) vind ik dit wel super inspirerend. Wat sfeervol, mooi gestyled!

Laat een reactie achter