donderdag 18 januari 2018

Speelboerderij van Lilliputiens

Deze geweldige speelboerderij van Lilliputiens moet ik echt met jullie delen. Wij hebben er zoveel plezier van! We kregen de boerderij al voor Kerstmis in huis. Helaas lukte het me op dat moment niet om er over te bloggen. Dus schrijf ik nu over deze cadeautip voor het jaar 2018. Echt een fantastisch stukje speelgoed voor de verjaardag of andere festiviteit van een kleintje.

Handgemaakt speelgoed

Dit prachtige handgemaakte speelgoed vermaakt onze dochter uitstekend. Ze haalt de diertjes, de boer en de tractor één voor één uit de boerderij. Door de vele details die de poppetjes rijk zijn zit ze ze uitgebreid te bekijken en er mee te spelen. Ook worden alle namen en dierengeluidjes goed geoefend. Extra leuk: je neemt het boerderijtje ook nog eens heel makkelijk met je mee wanneer je ergens naar toe gaat!

Lilliputiens

Naast onze eettafel staat een keukentje. Dat kreeg Julie toen ze één jaar werd van mijn ouders. Vanaf het begin een hit, het blijkt dat onze Juul graag mag koken. Voor het keukentje op de grond staat de totem van Lilliputiens. Blokken met allerlei geluidjes, verschillende stofjes en wederom mooie details, waar ook nog eens de cijfers één tot en met tien op staan. Wij zijn fan van het speelgoed van Lilliputiens. In oktober mocht ik een blog schrijven over deze boekjes (waar nog steeds volop mee gespeeld wordt). Het is heerlijk creatief speelgoed, wat de zintuigen prikkelt, uitdaagt en nieuwsgierig maakt.

Dit is de laatste keer (voorlopig) dat ik een witte muur op de foto heb staan. Zoals ik al vertelde aan het begin van dit blog, de foto’s maakte ik al voor Kerstmis. Inmiddels heeft de muur een nieuwe kleur en zijn de Muuto stoelen trouwens ook verkocht om plaats te maken voor nieuw design. De muurkleur is wel even wennen, maar ook warm en het geeft diepte aan de woonkamer. Nieuwsgierig? Houd het blog (of mijn Instagram) in de gaten!

Fijne dag!

Laat een reactie achter