maandag 26 maart 2018

RaFa-kids

Het is de hoogste tijd om het kamertje van Juul weer eens op het blog te showen. Ik kan niet goed uitdrukken hoe blij ik word, elke keer als ik de trap op loop. Bovenaan de trap kijk je precies op deze muur. Met de prachtige behangcirkel van Hartendief, het ledikant van Sebra en de oude meubeltjes die ik in de afgelopen twee jaar bij elkaar heb verzameld. Ik hou van een mix van oud en nieuw, maar ik merk dat ik voor Julie’s kamer de laatste tijd wat te veel tweedehandsjes op de kop heb getikt. De weegschaal is wat meer naar oud doorgeslagen. Op zoek naar mooi design voor kinderen ter aanvulling van Juul’s meubeltjes kwam ik bij RaFa-kids terecht. Ik volg RaFa-kids al een heel tijdje op Instagram en ben onwijs fan van hun prachtig afgewerkte, vernieuwende en strakke design. Hoe geweldig leuk is het dat ik nu twee van hun ontwerpen met jullie mag delen?

Op de kinderkamer

Op de kinderkamer van Julie heb ik de BB bank 120 mogen neerzetten en de S plank aan de muur mogen ophangen. Beide in wit, want dat staat lekker fris en past mooi bij haar Sebra bed. De bank is in twee maten verkrijgbaar: 90 en 120 cm lang. De naam al vermoeden, hier staat het formaat van 120 cm. De BB bank past precies tussen de ladderpoten van het F stapelbed van RaFa-kids, maar staat ook los in de ruimte heel mooi. Het is een fijne plek om even een boekje op te lezen, je schoenen op aan te trekken of om lekker aan te spelen. Een super stevig bankje met een super stoer ontwerp!

Aan de muur hangt de S plank. Dit is de kleinste in een serie van vier speelse schappen. Een goede plek om de favoriete boekjes van Julie en het mooiste speelgoed op uit te stallen. Alle wandplanken hebben een stoer metalen plaatje. Ik koos weer voor wit, maar je kunt ook gaan voor grappige kleuraccenten in geel of zwart. Wij zijn er nog niet aan toegekomen, maar hoe leuk is het om hier met een magneetje de mooiste tekening van Julie aan op te hangen of een dierbare foto?!

Een heerlijke portie design

Agata en Arek zijn de ontwerpers en oprichters van RaFa-kids. Met de komst van hun twee zonen opende zich een nieuwe wereld voor dit architecten echtpaar. Die van kinderen! Deze wereld hebben ze niet alleen verkend, maar ook op z’n kop gezet met hun vernieuwende ontwerpen. Het BB bankje en S plank zorgen op de kamer van onze dochter voor een heerlijke portie design.

Een Antwoord

  1. Wat een super leuk kamertje! En dat ronde behang is echt heeeeeel gaaf!

Laat een reactie achter