woensdag 07 februari 2018

Poster voor op de kinderkamer

Deze poster voor op de kinderkamer kan ook heel goed een plekje beneden krijgen. Stoer, strak en zwart wit. Volgens mij past dat in elk interieur. En hoe heerlijk is het, om een print aan de muur te hangen die de fantasie en creativiteit van je kind (en jezelf) prikkelt en stimuleert?

Schaduwdieren art print van Cake

Dat doet deze Schaduwdieren art print van Cake. Deze poster heeft een formaat van 49×69 cm en is gedrukt op 250 gram (lekker dik) papier. Ik heb de Schaduwdieren poster met dubbelzijdig tape (van de bouwmarkt) op de muur geplakt. Wanneer je liever voor een mooi ophangsysteem gaat, dan kan dat.¬†De poster is namelijk inclusief lichthouten ophangsysteem verkrijgbaar. Op die manier blijft het papier mooi en kan je de print makkelijker verhangen.

Handgemaakt

Cake is een online winkel, waar je handgemaakte producten kunt shoppen. Een product als deze poster is met de hand getekend en ontworpen door Laurine Burgman. De vrouw achter Cake. Misschien vraag jij je nu af: waarom de naam Cake? Omdat de beste cake zelfgebakken is en dus handgemaakt! Laurine staat voor ouderwets hoogwaardige producten, die heerlijk hip en van nu zijn. Ze nodigt je graag uit voor een stukje cake uit haar shop!

Verhaaltjes

Zie jij jezelf al schaduwdieren maken bij het gezellige schijnsel van een lampje? Samen met je kindje, neefje of nichtje? Ik heb het vroeger wel eens geprobeerd, maar veel verder dan een haasje kwam ik niet. Nu kan ik mijn schaduwdieren tot een hoger niveau tillen, want met deze poster hebben we fijne voorbeelden. Laat de verhaaltjes maar komen!

Wil jij kans maken op een Schaduwdieren poster van Cake? Hop dan even over naar mijn Instagram account en doe mee aan de winactie! Mocht je twijfelen of dit (schaduwdieren maken) nou wel zo leuk is, check dan eens de eerste foto op de homepage van Cake. Daar moet je toch van glimlachen?!

Laat een reactie achter