zondag 01 april 2018

Paasmandje

Vorige week zondag gingen we met een paasmandje van Lilliputiens op pad naar de dierentuin. We konden daar genieten van een heerlijk lente zonnetje en een heleboel actieve dieren. Ondertussen verzamelden we de (zelf meegenomen) chocolade eieren in het rode Ophelie mandje.

Lilliputiens

Julie vindt het super leuk om met een klein mandje of tasje rond te sjouwen. Toen alle eieren verzameld waren kreeg Julie als beloning een mini popje ‘Roodkapje’ van Lilliputiens. Dit popje mocht vervolgens in het mandje mee bij het bekijken van de dieren.

Misschien is je al opgevallen dat ik regelmatig over het Belgische Lilliputiens mag bloggen. Wij zijn fan van dit prachtige merk voor kids. De producten zijn met zoveel oog voor detail gemaakt! Heel mooi om te zien en het geeft voor de kleintjes heel veel om te ontdekken.

Eenmaal thuis gekomen mocht het popje op de troon zitten. Een vintage stoeltje wat ik laatst bij de kringloop vond.

Zijn jullie al aan het eieren rapen geweest? Ik hoop dat het niet een al te natte bedoening is geworden. Wij boften vorige week enorm met het weer. Maar laat dat de pret en de gezelligheid niet drukken. Wij wensen jullie een:

Vrolijk Pasen!

Laat een reactie achter