zondag 08 april 2018

Mrs. Multitask

Natuurlijk heeft Julie ook plastic speelgoed, wat geluid maakt en lekker fel gekleurd is. Dat vinden de meeste kinderen nu eenmaal heel erg leuk. Als ouder ben je blij met speelgoed, wanneer er veel mee gespeeld wordt door je kind, het uitdagend, stevig en veilig is. Nòg fijner vind ik het, wanneer speelgoed aan alle boven genoemde punten voldoet en er ook nog eens mooi uitziet. Zo kwam ik deze keer op de website van Mrs. Multitask terecht.

Origineel speelgoed

Via Instagram vind ik veel bijzondere adresjes voor origineel speelgoed. Vaak handgemaakt en/of gemaakt van natuurlijke materialen. Van houten speelgoed word ik erg blij of van vrolijke poppen gemaakt van stof. Tamara Akse van Mrs. Multitask werkt met natuurlijke materialen als merinowol en wolvilt. Ze maakt o.a. deze fantastische ‘Wallies’ en ‘Takkies’ naar eigen ontwerp en met de hand. Dit zijn echt knuffels die gezien mogen worden in de huiskamer! De Wallies van Mrs. M. zijn in twee verschillende formaten verkrijgbaar en beide worden in allerlei verschillende kleuren gemaakt.

Winactie

Op het moment is ‘De kleine walvis’ één van Julie’s favoriete prentenboeken. Dus ook de Wallies zijn populair hier in huis. Via Instagram mag ik een Takkie of Wallie naar keuze weggeven namens Mrs. Multitask! Mag ik jou blij maken en je kindje of nichtje of buurmeisje of… waag dan een kansje! Hoe doe je mee met deze winactie? Dat lees je op mijn account. Wil je kans maken klik dan even door.

Succes voor degene die meedoen aan de giveaway en een fijne avond!

Laat een reactie achter