maandag 25 maart 2019

Liewood | Hemeltje lief

Je ziet ze steeds vaker op een baby,- of kinderkamer: hemeltjes. Een hemel of canopy zoals de Engelsen zeggen, is verkrijgbaar in de mooiste kleuren en de fijnste stoffen. Dit exemplaar is van het merk Liewood, net als alle leuke accessoires die je in dit blog op de foto’s kunt bewonderen.

Concept Store

Ik mocht voor Poespas de kamer van Julie helemaal aankleden met producten van Liewood. Wat een feest was dat! Alles is even mooi en de rijke oker,- en aardetinten gecombineerd met zacht roze is een ware lust voor het oog. Mocht je binnenkort in de buurt zijn? Kom dan echt even langs! Poespas is sinds kort ingetrokken bij Mum’s Closet, waardoor er een heuse ‘Concept Store’ is ontstaan. De winkel heeft een hele fijne sfeer, waar de kleine lekker kan spelen en mama (of papa) naar hartenlust kan shoppen voor de hipste kinderkleding, het leukste speelgoed, de mooie accessoires en nog veel meer!

Scandinavisch design

Poespas verkoopt onder andere al deze mooie spulletjes van Liewood. Op de foto’s zie je bijvoorbeeld het kinderservies ‘Barbara Cat’, de gebreide poes ‘Valdemar’, de rammelaar ‘konijn Aria’, de badcape ‘Rabbit Albert’ of een stoffen knisperboekje ‘Ava’. Kun jij in dezelfde stijl nog meer producten spotten? Ik vind het allemaal even mooi. Het jonge Deense merk Liewood is in 2015 opgericht door Anne Marie Lie Nielsen en Anja Skov. Alle producten worden gemaakt van organisch katoen, zacht breigoed of bamboe. Tel daar het pure Scandinavische design bij op en je hebt een absolute topper in handen.

Een warme aardetint

Een echte knaller voor dit blog is toch wel het hemeltje. Voor een kleintje geeft dat een heerlijk geborgen gevoel. Prachtig boven een wiegje of ledikant. Voor een oudere kind is het hemeltje perfect als een knusse tent. Voor in de speelhoek! Je kunt er alle kanten mee op. Deze nieuwe kleur ‘Rusty’ is perfect voor op een meisjes,- en jongenskamer. Ben jij in verwachting en wil je nog niet weten wat het wordt of houd jij juist van een neutrale kleur, dan zou ik voor deze warme aardetint gaan.

Bij deze zijn we de week gestart met een flinke dosis kinderkamer inspiratie in samenwerking met Poespas en MUM’s closet. Het bloemenblog schuift op naar vrijdag. Er staat weer een prachtige bos te trappelen om gedeeld te worden! Dus houd jij het blog in de gaten?

Gezellige avond!

2 Antwoorden

  1. Super schattig dit! Leuk om te zien, dankjewel!

  2. Onwijs mooie, warme kinderkamer geworden! En zelf ook verliefd op dit hemeltje. Doordat het hemeltje zo lekker groot is kan je er over een aantal jaren nog steeds gebruik van maken (chillhoekje met kussens). Mooi!

Laat een reactie achter