woensdag 10 mei 2017

Foxella & Friends

Via instagram kom ik de leukste webshops en creatieve ondernemers tegen. Zo ook Jaana Price. Opgegroeid in Finland en nu woonachtig in Duitsland, vlakbij het Zwarte woud. De Scandinavische roots en haar liefde voor natuur vind je terug in de ontwerpen van Jaana. In 2014 begon ze haar eigen label en webshop Foxella & Friends.

Dieren, planten, de veranderende seizoenen en een sprookjesachtige sfeer, je vindt het allemaal terug in de webshop. Zo is daar de kleine bosfee ‘Kukka’ wat Fins voor bloem is. Een heerlijke pop met haar vrolijke sterrentoverstokje. Julie is dol op deze pop. Elke keer wordt ze enthousiast begroet. Wanneer ‘Kukka’ moe is, kan je haar omdraaien en met haar oogjes dicht in bedje leggen. Ging dat altijd maar zo gemakkelijk!

In het wiegje ligt het poppendekentje ‘Black Forest’ met aan de voorkant een bosprint en aan de achterkant een stoere streep. De eenhoorn Twinkle Star is net als de bosfee een magische pop. De eenhoorn is zo zacht, je zou het gemakkelijk een knuffel kunnen noemen. Ik koos voor stoer zwart wit, maar de eenhoorn is ook in regenboogkleurtjes verkrijgbaar.

Aan het bedje hangt afwisselend de slinger met eenhoorns ‘Magic Love’ en de slinger met veren die ‘Spring’ heet. Wat een leuke spullen voor de kleintjes, hè? Daar kan je toch geen weerstand aan bieden!

Een Antwoord

  1. Wat een schattige sprookjesachtige dingen. Vooral het popje en de eenhoorn. Ik ga meteen even kijken in de webshop. Bedankt voor de tip.

    Groetjes, Margaret

Laat een reactie achter