maandag 07 mei 2018

Een toffe tipi tent van Trixie

Wat een feest! Het is prachtig weer, het is vakantie en we kunnen lekker genieten van onze opgeknapte achtertuin. Dit is het gedeelte waar een verdane plantenbak stond. Deze is vervangen door een stuk kunstgras (misschien niet zo mooi als echt gras, maar wel lekker praktisch) en de schutting is zwart gebeitst, wat een enorm effect heeft op de aanblik van onze gehele tuin. Je zou het niet verwachten, maar de tuin lijkt veel groter. En! We hebben nu ruimte voor het opzetten van onze toffe tipi tent van Trixie!

Praktisch, stevig en mooi

Vorig jaar kreeg Juul een klein tipi tentje, deze was ze behoorlijk ontgroeid. Wanneer ze in het tentje opstond en ze er in en uit probeerde te lopen om te spelen, schoof het hele tentje door de kamer. Heel grappig, maar niet zo handig. Het tentje stortte namelijk steeds in. Daar is met deze tipi van Trixie geen sprake van! De tent heeft een flink formaat van 130cm diep bij 162 cm hoog, riant dus. We kunnen er zelfs met z’n tweetjes makkelijk in spelen. Ook is de tent heel stevig met zes dikke stokken, die bovenaan simpel vastgeknoopt worden. Daarnaast is de tipi ook nog eens ontzettend mooi. Wij worden vrolijk van deze fantastische print!

Rijkdom

Wat een rijkdom. Om zelf op een tuinstoel te zitten. In theorie zou ik een boekje kunnen lezen, maar ik word teveel afgeleid door de heerlijke aanblik van mijn spelende kind in onze tuin. Hoe ze in de weer is met een paar boekjes, heel veel knuffels en haar serviesje. Waarbij ze in de tent zit of liever nog ligt en er omheen dribbelt. Ik heb zelfs al samen met d’r in de tipi gelegen. Terwijl we even lekker relaxte. Ik moet er wel bij vertellen dat mijn benen daarbij buiten de tent lagen, want zo groot is de tipi nu ook weer niet, maar we lagen echt heerlijk.

Winactie

Best een reden om de vlaggetjes buiten te hangen of niet? Wist je dat deze tipi¬†in zeventien (!) verschillende stoffen verkrijgbaar is! Wij kozen voor de vrolijke cheetah print. Voor deze slaapzak ging ik voor het design cats. Wat is jouw favoriete print? Het is de moeite waard om even een kijkje te nemen en vervolgens door te klikken naar mijn Instagram account. Daar mag ik deze week zo’n toffe tent van Trixie weggeven! Om het feestje echt compleet te maken. Doe jij mee met deze winactie? Succes!

En een fijne week!

De mooie vlaggenlijn is van de hand van Sloppop Yeah. Het lekkere speelkleed kocht ik vorig jaar al bij Hannahhave.

Laat een reactie achter