zondag 27 januari 2019

Een tas voor onderweg

Lekker aan de wandel op zondag? Dat is wat wij hier heel graag doen. Door de dierentuin of in het bos, gewoon even eruit en even helemaal ontspannen. Lekker samen buiten zijn. Een tas voor onderweg gaat altijd met ons mee. Een zakdoekje, een krentenbolletje of haar favoriete knuffel. We slepen van alles met ons mee. Herkenbaar?

Een klassieke luiertas

Een type voor een klassieke luiertas ben ik niet. Die hebben wij nooit gehad. Er zijn zoveel leuke tassen op deze wereld, van de mooiste merkjes! Daar maak ik veel liever mijn keuze uit. Nadat ik twee jaar lang met een knalroze rugzak, met zwarte zwanen en gele accenten heb gelopen werd het nu echt tijd voor een nieuw exemplaar. De rits was gesneuveld en door het intensieve gebruik was de tas hier en daar flink versleten.

De boekentas van Trixie

Deze keer viel mijn oog op de boekentas van Trixie voor kleuters. Een heerlijk overzichtelijk (rug,-)tasje verkrijgbaar in de leukste dieren prints. Wij vielen direct als een blok voor Mr. Fox. Door de praktische indeling is deze tas super handig als luiertas, maar als eerste schooltasje misstaat ‘t ie zeker ook niet. Sterker nog, daar is de boekentas voor ontworpen! De tasjes dragen heel comfortabel door de verstelbare schouderriempjes en zijn door een kleuter gemakkelijk zelf te openen, met de slimme sluitingen aan de voorkant van de tas.

Rugzakjes voor peuters

Ook voor de allerkleinste heeft Trixie stoere tassen. Rugzakjes voor peuters in de mooiste printjes of wederom als vrolijke dieren. Voor het rugzakje kozen wij deze lieve Mrs. Hedgehog. Juul heeft ‘m inmiddels gebombardeerd tot haar knuffeltas, waar ze al haar ‘vriendjes’ (lees knuffels) in stopt en overa met zich mee naar toe sleept!

En jij? Ga jij voor een klassieke tas of speur jij naar een vrolijk geval? Wat neem jij mee op stap?

Misschien is het je opgevallen dat deze foto’s hier en daar wat herfstig aandoen. Wanneer ik de foto’s ergens in de afgelopen weken had genomen, zouden ze vol sneeuwpret hebben gestaan. Helaas is dit blog tussen alle berichten wat vergeten geraakt. Sorry, lieve Trixie, voor de vertraging! Ik word echter zo blij van deze foto’s dat ik ze toch besloot te delen. Ach, het past best bij een ontspannen zondags blog. Toch?!

2 Antwoorden

  1. vind je blog heel leuk vooral de foto s, waar haal je die mooie posters vandaan?, vooral de vogel.

  2. Wauw wat een mooie foto’s, bloemen en vooral kleuren.
    Welke kleur heb je op de muur? ( waar de bank voor staat)

Laat een reactie achter