woensdag 15 november 2017

Een nachtlampje op de kinderkamer

Ga jij voor een nachtlampje op de kinderkamer? Ons kleintje is dol op lampen. ‘Annnn’ en ‘uitttth’ gebruikt ze veelvuldig, terwijl ze als een klein dirigentje alle lampen aanwijst. Een nachtlampje hadden we nog niet, dus die verwelkomen we graag in ons huis. Dit lammetje van Dreumes enzo is lief, parmantig en een tikkie eigenwijs!

Wooly lamb

Wooly lamb komt van Dreumes enzo. Een webwinkel vol met mooie en handige¬† spulletjes voor je kleintje en vol met leuke cadeautjes voor een kraambezoek of bijvoorbeeld voor de aankomende feestdagen. Het nachtlampje ‘Wooly lamb’ geeft wit Led licht. Aan de onderkant zit een aan knopje, doordat het lampje een timer heeft,¬†gaat het na twintig minuten automatisch uit.

Slapen gaan

Super handig om dit lammetje te gebruiken bij het slapen gaan. Zo voorkom je, dat je later nog een keer de kamer op moet sluipen om het lichtje uit te doen. Wil je het lampje meteen uitzetten, dan kan dat natuurlijk ook door hetzelfde knopje onderop nog een keer in te drukken.

Houten puzzel

Nu zijn wij niet zo’n grote fan van speelgoed met geluid, lichtjes of andere toeters en bellen, maar feit blijft dat kindjes dit geweldig vinden. Dus zoeken we de middenweg. Deze houten puzzel is wat ons betreft een aanrader! Een prachtig stuk baby speelgoed, gemaakt van mooi materiaal. Stevig en vrolijk. Julie is nu in de fase, dat dierengeluiden druk geoefend worden. Deze boerderij van het merk DJECO stimuleert dit en ze oefent gelijk met puzzelen. Wij worden hier heel erg blij van!

2 Antwoorden

  1. Te leuk inderdaad. Hoewel wij zelf geen kids hebben is dit wel 1 om te onthouden voor een cadeau voor 1 van onze nichtjes of neefjes.

  2. Een nachtlampje is zo fijn voor kleine kinderen. Als hij er ook nog zo leuk uit ziet is het extra leuk.
    Samen met je kindje puzzelen is heerlijk om te doen. Deze puzzel ziet er schattig uit.

    Groetjes, Margaret

Laat een reactie achter