woensdag 02 januari 2019

Een fraaie rugzak

Met twee weken vakantie, geniet ik volop van de hele dagen met ons kleintje. Die stiekem al een hele dame aan het worden is met d’r bijna twee en een half! We maken kleine gezellige uitstapjes en nemen een fraaie rugzak met ons mee.

Sticky Lemon

Gewoon gezellig naar de dierentuin (Rhenen is voor ons vlakbij en we hebben een abonnement), even tuincentrum hoppen of een bezoekje aan de bieb. Een mooie stevige rugzak, bijvoorbeeld voor al het leesvoer, mag daar natuurlijk niet bij ontbreken! Dit exemplaar is van Sticky Lemon en verkrijgbaar in de leukste kleurencombinaties. De rugzak komt uit de webwinkel Fraaii. Is die bij jou al bekend?

Zelfstandige en creatieve ondernemers

Dat is één van de leukste dingen aan Instagram: het ontdekken van toffe kleine zelfstandige en zeer creatieve ondernemers. Bij Gerdien, eigenaar van Fraaii, heb ik inmiddels twee jurkjes gekocht. Beide te mooi en echt de pronkstukken uit de kast van Juul. Wat heeft ze op beide jurkjes veel complimentjes gekregen! Zelfs van mensen die je zomaar tegen komt in een winkel of zelfs parkeergarage. Gerdien van Fraaii levert maatwerk en een fantastische kwaliteit. Het is echt, echt, echt een aanrader om bij Fraaii wat moois uit te gaan zoeken voor je kind! Ik zag vorige week op Instagram alweer de mooiste nieuwe stoffen voorbij komen en daar ga ik zeker weer een keuze uit maken voor een nieuwe bestelling.

Kinderkleding, stoffen en accessoires

Naast kinderkleding verkoopt Fraaii ook stoffen, sokken, accessoires en rugzakken als deze mooierd van Sticky Lemon. De rugzak is hier inmiddels al weer een paar weken in gebruik en ook al twee keer mee geweest tijdens een bezoekje aan de bibliotheek. Een plek waar ik graag naar toe ga met Julie. Het is een klein maar gezellig uitje. Juul kan er heerlijk klimmen, spelen en met boekjes in de weer. En ik word simpelweg al blij van al dat leesvoer om mij heen. Win win! Ik hoop mijn liefde voor lezen aan onze dochter over te dragen. Op het moment dat ik na de geboorte van Julie bericht van de bibliotheek kreeg voor het ophalen van een gratis lidmaatschap en welkomstpakket ben ik direct gegaan. Nu probeer ik die bezoekjes zo één keer in de twee maanden voort te zetten.

Het hoeft niet altijd ver of extravagant, juist de kleinste uitstapjes, zijn vaak het grootste geluk. Ga jij nog op pad in deze week? En neem je dan ook zo’n stoere en stevige rugzak mee als deze van Sticky Lemon bij Fraaii?!

Laat een reactie achter