woensdag 27 september 2017

Behangcirkel van Hartendief

Wat zijn wij waanzinnig blij met de behangcirkel van Hartendief. Deze muur op de kamer van Julie was al een tijdje een doorn in mijn oog. Toen we de babykamer inrichtte twijfelde ik heel erg over wat te doen met deze muur. Ik had duizend ideeën, maar niet één had de ‘wauw’ factor. Uiteindelijk koos ik voor deze wandplanken, die we kamerbreed ophingen. Als een soort van lambrisering, waar ik veilig leuke spullen op kon zetten door de opstaande rand. Dat veilig duurde tot Juul ging staan in haar bedje. Haar lieve kleine handjes waren (en zijn nog steeds) heel bedrijvig, waardoor ik alles van de plank af moest halen. Het resultaat: een witte muur met een kale plank. Nu was ik me al aan het oriënteren op behang met leuke printjes en kleuren verf, om hier verandering in te brengen, toen Hartendief hun behangcirkels lanceerden. Deze hebben voor mij absoluut de ‘wauw’ factor. Ik was meteen verkocht.

Dieren in het bos behang

Elke keer als ik de trap op loop heb ik dit uitzicht met het bomenbehang van Cole & Son op de overloop en het Dieren in het bos behang van Hartendief op de achtergrond in Juul’s slaapkamer. En elke keer als ik dit zo samen zie, heb ik een momentje van woongeluk. Hartendief heeft trouwens ook een te gekke cirkel met bomen, het Witte Woud behang. Voor ons vond ik dat wat te veel van het goede. Boomstammen op de overloop en op Julie’s kamer in dezelfde zichtlijn, vandaar dat ik voor de sprookjesachtige bos print koos. Maar de bomen zijn absoluut ook een aanrader. Wanneer je liever voor wat stoerder gaat is er ook een prachtig ‘Regenwoud’ behang. Van de behangcirkels zijn namelijk drie verschillende ontwerpen.

Een statement in de kinderkamer

De behangcirkels van Hartendief zijn getekend met aquarelverf en potlood en vervolgens geprint op een mooie kwaliteit vliesbehang. De diameter van de cirkel is ongeveer 190 cm wat een echt statement maakt in de kinderkamer. Ook is het behang mooi mat van kleur. De cirkel is verdeeld in vier banen, waardoor ‘ie makkelijk is aan te brengen. Ik moet wel eerlijk bekennen: ik kreeg hulp van mijn super handige vader, waardoor de cirkel nu mooi recht op de muur zit geplakt.

Wandlamp ‘Oogjes toe!’

Op de behangcirkel staan de wandlampen van Hartendief prachtig. Door de wandlamp op de behangcirkel te hangen, hang je een prachtige maan of ster in de lucht, wat heel mooi bij de afbeeldingen past. Ik koos er voor om de wandlamp aan de overkant van de kinderkamer te hangen. De kamer van Julie is vrij groot, waardoor het sfeervolle aspect nu beter verdeeld is. Ook hebben wij de vintage vogel aan het plafond hangen, die eigenlijk precies op de plek uitkomt waar de wandlamp zou moeten hangen. Aangezien ik de vogel niet weg wil doen, deze hing vroeger nog op mijn babykamer, koos ik voor de lamp op een andere plek. Deze wandlamp heet ‘Oogjes toe!’ en is onderdeel van de nieuwste collectie van Hartendief.  Wanneer je de lamp aan doet verandert de maan in een lief sprookje. Een prachtige afbeelding met een zwanenprinses die over het water glijdt en herten die komen drinken in het meer. Op mijn lamp zie je dezelfde afbeelding als de behangcirkel, maar dit is een prototype en deze is niet verkrijgbaar in de webshop.

Origineel en fantasierijk

Hartendief bestaat uit een klein team van enthousiaste en creatieve mensen. Hun missie? Met veel liefde en plezier een origineel en fantasierijk product op de markt brengen. Daarbij wordt rekening gehouden met mens en milieu en gaan ze voor goede kwaliteit. Wat mij betreft is hun missie meer dan geslaagd!

3 Antwoorden

  1. Wauw Lisanne, wat prachtig zeg. Zo af en toe zou ik nog wel kleine kinderen willen hebben want ik denk niet dat ik mijn 14-jarige zoon hier nog een plezier mee kan doen, helaas…

  2. Heel leuk gedaan Lisanne! Gave kinderkamer

  3. Lisanne, wat een prachtige kamer is het geworden zeg! Een mooie omgeving voor een kind om in op te groeien en in wakker te worden. De print pas goed bij de rest van de inrichting, erg lief al die dieren zo bij elkaar!

Laat een reactie achter