zondag 23 december 2018

XL kerstboom voor aan de muur

Misschien spotte jij ‘m al wel in één van de blogs van afgelopen week. Onze XL kerstboom voor aan de muur. Nu vind ik dat dit prachtige doek ook een apart blog verdient. De kerstboom is niet nieuw in de collectie van HK Living, maar ik vind het met afstand de mooiste boom op doek en dat vind ik al een paar jaar. Dankzij fonQ pronkt het doek vanaf deze maand ook bij ons aan de wand!

HK Living

Het wandkleed van HK Living is met recht XL. Het heeft namelijk een afmeting van 120 bij 180 centimeter. De stof heeft een beetje een linnen look en het doek is direct klaar om op te hangen. Aan de boven,- en onderkant zit namelijk een stevige stok, met een dik koord bevestigd. Het is dus enkel een kwestie van uitrollen, ophangen en klaar.

Lichtjes in de boom

Via Instagram en Pinterest zag ik nog een leuk ideetje met dit wandkleed voorbij komen. Men had een lichtsnoer achter het kleed aan de wand geplakt, waardoor het net leek of er lichtjes in de boom hingen. Super leuk en sfeervol! Dat idee bewaar ik voor een volgende Kerst. Deze keer probeerde ik het met een te zwaar snoer en te slap tape en dat was geen succes. Daar ga ik mij volgend jaar nog eens beter over beraden! Ben jij nog op zoek naar inspiratie voor dit of komend jaar? Hier vind je alle kerstdecoratie van fonQ op een rijtje.

Bij fonQ

Voor dit jaar is deze tip van mij, van het HK Living wandkleed, te laat. Maar wie weet sla jij ‘m, net als ik, in je geheugen op voor volgend jaar. HK Living is één van mijn favoriete woonmerken. Ik houd van de stoere en eclectische look en wij hebben dan ook diverse items in huis. Ben jij benieuwd naar meer? Bij fonQ is een brede selectie uit de collectie van HK Living te vinden.

Fijne zondag!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met fonQ.

Laat een reactie achter