zondag 24 december 2017

POL cadeautjes onder de kerstboom

Cadeautjes onder de kerstboom. Wij doen dat al vanaf het moment dat ik vroeger, als nakomertje, niet meer in Sinterklaas geloofde. Nu, zeker een jaar of vijfentwintig later zetten we die traditie nog steeds voort.

Tel je zegeningen

Elk jaar besef ik me weer wat een gigantische rijkdom het is. Om àl die pakjes, wanneer iedereen gearriveerd is, onder de boom te zien liggen. Het hele huis is gezellig en mooi versierd, vol met lekkers en flink schoon geboend. Heel fijn, maar op dat soort momenten sta ik vooral stil bij het feit om zo samen met elkaar te zijn. Dan tel ik mijn zegeningen.

Studio Nienke van de Pol

Dit jaar mocht ik voorpret hebben op alle cadeautjes onder kerstboom, er kwamen namelijk vijf prachtig ingepakte pakjes van Studio Nienke van de Pol met de post om onder de boom te leggen. Een cadeautje voor mezelf en drie cadeautjes van Nienke. Zo lief!

POL collectie

Nienke viert haar vijf jarig jubileum met nieuwe producten. Haar mooie POL collectie is weer uitgebreid. Zo is er een speciale jubileum vaas in een gelimiteerde oplage van honderd stuks. Een prachtig grijs groen vaasje met een uniek nummer en een bijbehorend certificaat. Een nieuw kerstboompje, want wie jarig is trakteert en dat doet Nienke. Dit boompje ontvang je deze maand voor de feestdagen bij een bestelling van 50 euro in de webshop of bij besteding van dat bedrag in haar gezellige winkeltje De Wij Vorm in Amerongen. En nu ook een nieuwe POL kandelaar, deels geglazuurd en deels mat. Deze was verkrijgbaar in twee kleuren, grijs en wit. Ik zeg bewust was, want ze zijn al uitverkocht! Dat snap ik wel, want ze zijn zo leuk. Gelukkig gaat Nienke in januari weer nieuwe exemplaren in nog meer verschillende kleuren maken. Wanneer je alvast een pre order wilt plaatsen, dan kan dat hier. Zo weet je zeker dat je er de volgende keer niet naast grijpt en wordt de kandelaar speciaal voor jou gemaakt.

Winactie

Nu denk je misschien ‘Heej, je zei vijf pakketjes!’ dat klopt, een extra feestelijk pakketje is voor één van jullie. Een nieuwe POL kandelaar! Wil jij kans maken? Reageer dan op mijn Instagram account en volg Studio Nienke van de Pol, daar mag ik de kandelaar verloten met een fijne winactie. Succes!

Dan ga ik nu verder met de laatste gedichtjes en baksels en wens ik jullie gezellige en liefdevolle dagen.

Mooie Kerst!

2 Antwoorden

  1. Wat ziet het er weer prachtig uit allemaal! Hopelijk heb je fijne dagen gehad. Alvast een hele fijne jaarwisseling en dat we ook in 2018 van al jouw moois mogen blijven genieten.X

  2. Wat ziet het er gezellig uit met die pakjes onder de kerstboom. De POL-collectie is supermooi. Ik ben helemaal weg van het kerstboompje. Leuk dat je weer iets mag weggeven. En dan ook nog zoiets moois.

    Groetjes, Margaret

Laat een reactie achter