woensdag 19 december 2018

Dille & Kamille | Versieren en inpakken

Dit vind ik (van kinds af aan) de twee leukste dingen die er zijn. Het versieren van de kerstboom (en het huis) en het inpakken van cadeautjes. Het is een cliché, maar o, zo waar. Geven is het allerleukste wat er is! Helemaal wanneer het van die prachtig ingepakte cadeautjes zijn. In samenwerking met Dille & Kamille mocht ik voor dit blog beide doen: versieren en inpakken. Nou, je snapt, dat liet ik mij geen twee keer zeggen!

Een mooie selectie kerstartikelen

Vooral niet, omdat ik al jaren dol ben op Dille & Kamille. Alleen de geur van deze winkel vind ik al zo heerlijk. Niet overdreven, echt, vraag maar aan mijn moeder. Wanneer wij aan het shoppen zijn en we passeren een Dille & Kamille, dan moet ik er even naar binnen. De winkel heeft zo’n fijn sfeertje! Daarbij heb ik al een paar jaar heel veel Dille & Kamille kerstversiering in onze kerstboom hangen. Om deze nu aan te mogen vullen en een mooie selectie kerstartikelen te krijgen voor in en onder de kerstboom, dat was een feestje.

Twee kleuren thema’s

Dille & Kamille heeft dit jaar twee kleuren thema’s: puur en sereen of knus en klassiek. Omdat ik van eerdere jaren al een verzameling knusse kerstballen had, koos ik nu voor puur en sereen. Dat leek mij een mooie aanvulling voor onze boom. Zo koos ik voor de sterren en dennenappels van glas in de kleur caramel en voor de vogeltjes, beertjes en blaadjes van porselein. Van vilt koos ik de vredesduif, een zingend engeltje en twee hertjes. Ook gingen er witte sterren van papier in de boom. Een leuk detail, bij het uitpakken van de originele kerstboomhangers kwam de heerlijke winkelgeur me zelfs tegemoet. Heerlijk!

Cadeauverpakkingen

Afgelopen weekend ben ik op cadeautjes jacht gegaan. Bijna alles is nu in huis, wat niet in de winkels te koop was heb ik besteld en zal (hopelijk) deze week bezorgd worden. Dille & Kamille heeft een mooie collectie voor cadeauverpakkingen.  Meteen ging ik aan de slag met inpakken. Ik pakte de cadeautjes in met stevig papier met een groen kerstmotief en sterretjes van mooie kwaliteit. Om de pakketjes wikkelde ik groen en/of wit inpaklint van papier. Het rode ‘Merry Christmas’ washi tape zorgde vervolgens voor een vrolijke noot. Echt Kerst! Om het geheel af te maken ging ik los met de leukste cadeaulabels en bestempelde ik er een aantal met een rode dennenappel. Inmiddels liggen de cadeautjes heerlijk te pronken onder de boom. Stiekem ben ik benieuwd hoe lang Julie (onze dochter) zichzelf kan bedwingen, maar tot nu toe gaat het goed!

Ik vond het leuk om het proces vast te leggen, van het versieren van de boom tot het inpakken van de cadeautjes. Op sommige foto’s zie je de kerstboom alleen versiert met de kerstdecoratie uit het thema puur en sereen en op sommige foto’s zie je de boom in vol ornaat, dus gecombineerd met de Dille & Kamille items die ik al bezat. Ook zie je het aantal cadeautjes groeien. De voorpret is begonnen!

Ben jij nog op zoek naar hèt inpakmateriaal voor jouw cadeautjes? Of ga je misschien nog voor wat laatste moment kerstversiering? Wij zijn hier erg blij met Dille & Kamille voor in en onder onze kerstboom.

Bijna klaar voor Kerst!

Een Antwoord

  1. Heel herkenbaar, kan er ook nooit langs lopen. Moet even naar binnen, zo’n fijne winkel :)

Laat een reactie achter