vrijdag 31 maart 2017

Oker goud feest

Het is vandaag feest op tafel. Met deze prachtige etagère van k’willeminhuis in het oker goud. Zie jij ‘m al op je Paastafel staan? Gevuld met hartige hapjes of heerlijke zoetigheden. Voor het ontbijt of een uitgebreide brunch, voor de lunch of gezellige borrelhapjes. Volgens mij kan je de etagère de hele dag door gebruiken.

Een etagère voor een echte feesttafel. Gedekt op zijn Paasbest. Zo’n pronkstuk zet je natuurlijk niet in de kast en gebruik je ook tijdens andere feest,- en hoogtijdagen. Vandaag is mijn 33e verjaardag. Een perfecte dag voor een blog over lekkers, bloemen en een cadeau.

Ik mag deze stoere etagère namelijk cadeau gaan geven op instagram! Wil je meedoen? Klik dan door naar mijn account.

Wat een geweldige kleur is dit oker goud. Eerder schreef ik, hier en hier, over de grijs groene mand. Ook al zo’n mooie kleur. De organische schaal in zijde grijs en de tafel op hoge poten in het zwart.

K’willeminhuis zijn Willem (vader) en Esther (dochter). Alle woonobjecten zijn handgemaakte van rond ijzer in combinatie met rest ijzer. Elk product is uniek. De etagère is in twee maten en natuurlijk in verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze is 38 cm hoog. Ideaal voor op een salon,- of eettafel.

Aan de wand hing ik een aantal afbeeldingen uit het posterboek van vtwonen. Leuk om op kleur of onderwerp bij elkaar te zoeken. Hier ging ik voor lente groen, fris wit en een accentje van okergeel.

Nou ga ik snel verder met taartjes eten en de dag doorbrengen met mijn liefste. Fijne vrijdag!

3 Antwoorden

  1. Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday, happy birthday, happy birthday to you.
    Veel etagères zien er oudbollig uit (vind ik). Deze etagère is echt mooi. Geweldig om daarop lekkere gebakjes of hapjes neer te leggen. Zoals nu op jouw verjaardag. Of om te gebruiken bij een high tea.
    Zelf zou ik er nieuwe bolletjes garen op leggen in kleuren die passen bij het seizoen. Mooi om op mijn werktafel te zetten. Fijn om nieuwe inspiratie op te doen.

    Ik wens je een heerlijke verjaardag, Margaret

  2. Nog gefeliciteerd zie ik! Wat een gezelligheid zeg! En wat een prachtige foto’s. Helemaal zin in Pasen op deze manier.

  3. Wat een heerlijke kleuren, ik kan ook niet wachten tot Pasen! Saskia

Laat een reactie achter