donderdag 06 september 2018

Een koffietafel van Plyconic

Een koffietafel. Klinkt dat niet chic? Volgens de dikke van Dalen is een koffietafel een broodmaaltijd met koffie. Nou, volgens mijn woordenboek is het een handige bijzetter. Net even een tikkie groter dan de kruk of het tafeltje, wat ik normaal gesproken naast de bank heb staan en net wat kleiner dan een gewone salontafel. Deze, een koffietafel van Plyconic is multi inzetbaar en kijk, daar worden wij interieurliefhebbers blij van.

Salontafel of bijzetter

Wanneer je klein behuisd bent kun je deze tafel perfect als salontafel gebruiken. Wanneer je wat meer ruimte hebt, dan zet je ‘m naast de bank. Normaal gesproken hebben wij een stevige kruk naast de bank staan. Daar kan je net even je glas, boek of afstandsbediening op kwijt. Allemaal tegelijk? Dat gaat niet, daar is het te klein voor. Deze koffietafel is juist heel geschikt. Er is ruimte voor mijn boek of tijdschrift, tablet of smartphone, afstandsbediening (-,en) want één exemplaar is natuurlijk leuk gezegd, maar het zijn er altijd meer, een glaasje wijn of mok thee en dan kun je de bloemen of kandelaar er ook nog gezellig naast laten staan. Kortom: ik vind het ideaal.

Heldere lijnen en een sterk ontwerp

Plyconic is een label, wat ik al geruime tijd volg via Instagram. Ik ben fan van de heldere lijnen en de sterke ontwerpen van het merk. Ik vind het dan ook ontzettend tof, dat ik dit merk nu ook mag vertegenwoordigen. Hier op mijn blog en op Instagram. Helen is het magische brein achter Plyconic, waar haar liefde voor ‘plywood’ (multiplex) en ‘iconic styles’ (iconische/beeldbepalende stijlen) samen komen. Helen is moeder van twee kinderen, meubel ontwerpster en maakster en woonachtig in London.

Tijdens het uitpakken en in elkaar zetten van de koffietafel werd ik ontzettend blij. Niet alleen is het ontwerp prachtig om te zien, maar ook heel ingenieus bedacht. Ik had letterlijk drie handelingen nodig om de tafel in elkaar te zetten. Het tafelblad neerleggen en vervolgens de twee tafelpoten er in drukken. Zo simpel en daardoor zo briljant! De nadruk van dit ontwerp, ook bij de andere ontwerpen van Plyconic, ligt op de bevestiging van de ontwerpen. Juist dat en de randen van het multiplex blijven zichtbaar. Dit oogt simpel, maar is fantastisch bedacht. Ik houd van zo’n duidelijk lijnenspel. Lekker stoer!

Kortingscode

Wist je dat Plyconic net de website heeft vernieuwd? Klik gerust even door om rond te neuzen en om nog meer moois van het merk te bekijken! Om de lancering van de vernieuwde website te vieren, mag ik kortingscode ter waarde van 15% met jullie delen. Wanneer je een bestelling plaatst, vergeet dan niet om de code: Lisanne15 te gebruiken. Deze kortingscode is gedurende de hele maand september geldig.

Fijne donderdag!

Laat een reactie achter