zondag 16 april 2017

Vrolijk Pasen

Tot mijn grote schrik is het dan ineens twee weken geleden sinds mijn laatste blog. We hebben flink in de ziekenboeg gezeten met z’n drietjes. Niks ernstigs gelukkig, gewoon heel vervelend. Nu nog steeds niet ‘running’, maar wel weer ‘up’. Dus de hoogste tijd om hier op het blog weer actief te worden.

Voor Pasen bedacht ik vorig jaar in samenwerking met Hella Duijs deze Paashangers. Nou, ja. Hella maakt altijd van die mooie ronde proef staaltjes om kleuren te testen. Ik zag dat en vroeg of ik ze mocht bestellen voor mijn mijn Paastakken. Zo was één en één twee. Ook dit jaar mogen ze weer pronken in de voorjaarstakken en zijn er kleine Nijntjes bijgekomen. Ik heb Hella heel lief aangekeken en zij maakte ze voor mij in een mooi nieuw kleurtje en een subtiel randje glazuur. Zoiets kan je trouwens ook heel leuk zelf maken met een koekjes uit steker en zelf drogende klei die je bij een speelgoedwinkel kunt kopen.

Op de trolley van Stoer Metaal zie je nog twee nieuwkomers. Namelijk een oud schilderijtje wat van mijn opa en oma is geweest en een geweldig mooie kandelaar uit de webshop van Livv Lifestyle. Komende week besteed ik daar een heel blog aan.

Voor nu zeg ik hele fijne Paasdagen!

Laat een reactie achter