zaterdag 23 mei 2015

Styling Ikea meubel

styling Lisanne van de Klift YESIWOOD

Deze twee witte kastjes van Ikea hebben wij al vanaf het begin dat we gingen samenwonen. Zo’n zeven jaar geleden kochten we ze voor de bovenverdieping. Het ene kastje kwam op de slaapkamer te staan met de tv er op en de andere ging naar de werkkamer. Daar werden Curver boxen vol met knutselmateriaal ingezet. Niet mooi, maar wel functioneel. Zo hebben ze jaren gestaan. Tot ik voor de styling van deze waxinelichthouders bedacht om de kastjes eens naast elkaar te schuiven. En wow, wat een effect! Van twee nietszeggende kastjes werd het ineens één leuk groot meubel.

Ik had al twee houten bakken gekocht bij Marion Eijkenaar van YESIWOOD voor in het meubel. Na even gespaard te hebben kocht ik er laatst nog twee. De houten bakken zijn handgemaakt en worden prachtig afgewerkt. De boxen worden gemaakt van 12 mm berken triplex en de grijs leren handgreep maakt de bak af. Handwerk en vakmanschap kost tijd, daardoor is dit product iets duurder. Maar wanneer je een nieuw stoer dressoir wilt kopen, ben je niet voor dit bedrag klaar. Ik vind het de investering meer dan waard. Er past super veel in de houten bakken en het staat ook nog eens stoer. De houten bakken worden per bestelling gemaakt, wil je meer info dat kan je een mailtje sturen naar: info@yesiwood.nl.

De zwartwit poster boven het meubel van Amsterdam kreeg ik via Anne H Copenhagen. Zij maakt posters van elke stad (of land) naar keuze en er zijn verschillende kleur combinaties mogelijk.

Dit dressoir, zo noem ik het nu heel deftig, staat op onze werkkamer. Ik heb al met de gedachte gespeeld om het eens naar beneden te halen. Ik vind het zo mooi geworden. Wie weet. Een leuke klus voor aardig wat verloren uurtjes. Voor nu wens ik je een heel fijn Pinksterweekend!

Laat een reactie achter