maandag 27 augustus 2018

Het avontuur van onze eetkamer muur

Vanavond een blog met weinig woorden. Na een eerste schooldag ontbreekt de puf voor veel tekst. Elk jaar verbaas ik me weer over het feit dat je als leerkracht zoveel praat aan het begin van het schooljaar. Veel te veel, maar het hoort er nu eenmaal bij. De kop is er af en we zijn weer begonnen! En dat is ook fijn, na zes volle weken zomer en vakantie.

Eating room red van Farrow & Ball

Op Instagram deelde ik vorige week het avontuur van onze eetkamer muur. Na letterlijk zeven (echt, check mijn account maar!) kleuren uitgeprobeerd te hebben, koos ik uiteindelijk voor de meest gewaagde variant. Deze dieprode kleur, met roze ondertoon: eating room red van Farrow & Ball.

Herfst

Het resultaat is warm. Het donkere is heus even wennen, maar op een prettige manier. Eerlijk gezegd vind ik het prachtig. Wij zijn klaar voor de herfst! Want hoeveel ik ook houd van de zomer, ik vind het altijd heerlijk als de herfst begint.

4 Antwoorden

  1. De muur is mooi geworden! Past goed bij de stoelen!
    Mag ik vragen van wie die prachtige roze vaas is?

  2. Wat fijn dat je eindelijk een kleur hebt gekozen waar je blij mee bent! Wat een sprekende kleur.. dat doet me denken aan mijn eigen eetkamer.. ik zou zelf namelijk nooit voor rood gaan, maar ik vind het wel erg mooi passen. https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/quickstep/largo/

  3. Wat een prachtige kleur heb je gekozen Lisanne, kleurt ook zo mooi bij je tafel.
    Liefs Sophie

  4. Wow! Echt een prachtige kleur zeg.

Laat een reactie achter