maandag 17 april 2017

Kunst van Marta Abad Blay

Vol fantasie, creatief, vrolijk, kleurrijk of juist monochroom. Ik kijk met zoveel plezier naar het werk van Marta Abad Blay. Toen ik deze prints op onze slaapkamer had opgehangen, zei Marc ‘Wat is dat voor kunst?’. Hij bleef er echt even voor stil staan. Ik heb dat ook, ik blijf kijken naar de illustraties van de Spaanse kunstenares Marta met haar kenmerkende stijl.

Marta verkoopt prints van haar tekeningen, maar ook het originele werk is te koop √®n Marta werkt in opdracht. Later schrijf ik nog eens een blog, want ik mag ook een portret van ons gezin van Marta’s hand gaan ontvangen. Hoe leuk is dat?!

Deze twee prints komen uit de Girls serie. Het oker geel past prachtig bij het oker gele sprei van HAY. De roze kleur die in beide tekeningen terug komt maakt het net wat pittiger op onze donkergroene muur. Ik krijg vaak de vraag welke kleur wij hier hebben, maar dat is al zo’n tijd geleden dat ik dat niet meer weet. Binnenkort krijgt de muur een nieuwe lik verf en kan ik er meer over.

Op het nachtkastje staat de bananenplant. Voor een fijne tropische touch aan de slaapkamer. Met lekker stoer blad en een frisse groene kleur. Meer over deze woonplant van de maand april lees je bij mooiwatplantendoen.nl.

Ook dit dekbedovertrek is nieuw. Deze kreeg ik voor mijn verjaardag.

Via instagram mag ik een print naar keuze van Marta Abad Blay weggeven. Wil je mee doen? Klik dan door naar mijn account en waag een kansje. Fijne werkweek!

Laat een reactie achter