donderdag 26 april 2018

Een portret van ons gezin

Dat ik weinig tot geen foto’s van mijn gezin deel op social media is voor degene die mij langer volgen wel bekend. Het is een wel overwogen keuze die ik samen met mijn man heb gemaakt. Ik vind dat best wel eens lastig, hoor. Want ik ben natuurlijk apetrots op mijn kleine meisje en vind haar de aller leukste, knapste en liefste van allemaal. Zoals iedere moeder dat vindt. Dit portret van ons gezin deel ik echter graag. Zou het een traditie worden?

Benthe Marit

Vorig jaar maakte Benthe al dit geweldig leuke staatsieportret van ons. We staan eigenlijk nooit zo geposeerd voor een foto, maar met kerst bij de kerstboom, dat hoort er toch wel een beetje bij. Dit jaar gingen we weer naast de boom op de foto met z’n drietjes en maakte Benthe Marit er weer een fantastisch portretje van. De tweede op een rij! Wat mij betreft gaan we volgend jaar wederom in de herhaling. Geweldig toch, om je gezin op zo’n originele manier vast te laten leggen?

Moederdag

Benthe Marit Goes is de maakster van deze feestjes op papier. Ze maakt de portretjes aan de hand van een foto, die je op kunt sturen, met potlood en waterverf. In haar shop vind je meer informatie over de verschillende illustraties. Lijkt dit je een ideaal cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag? Dan heb ik leuk nieuws. Bestel een portret bij Benthe Marit Illustration met de code ‘mama’ en krijg 10 procent korting op je bestelling! Deze kortingscode is tot 3 mei geldig. Bestel je voor die tijd, dan krijg je jouw portretje op tijd voor Moederdag thuis bezorgd. Je kunt ook even door klikken naar mijn Instagram account, daar mag ik namelijk een portret van Benthe’s hand gaan weggeven!

Fijne avond!

En een hele fijne Koningsdag! Ter ere van deze oranje gekleurde dag kochten Julie en ik bij onze favoriete bloemist een koraalmosje. Deze kamerplant met vrolijk gekleurde balletjes hoort wat mij betreft bij dit jaarlijkse festijn!

2 Antwoorden

  1. Wat super leuk die getekende portretten, echt prachtig

  2. Jullie staan er mooi en leuk op zo samen. Een getekend portret is toch net iets specialer dan een gewone foto. Leuk idee om ieder jaar rond dezelfde tijd een nieuw portret te laten maken.
    Ik gun de giveaway graag aan een ander.

    Groetjes, Margaret

Laat een reactie achter