vrijdag 15 februari 2019

Een jaarlijks familieportret

Een jaarlijks familieportret. Niet op de foto, maar geïllustreerd door Benthe Marit. Ik kan bijna niet geloven, dat er nu al drie op rij staan. Waar blijft de tijd? Cliché, maar o zo waar.

Ons gezin

Ons gezin, vastgelegd naast de kerstboom op één van de twee Kerstdagen. Dat was het idee, maar dat mislukt altijd. Op de één of ‘t andere manier zijn deze dagen zo gevuld met gezelligheid, dat we het elk jaar weer vergeten. Gelukkig staat december bij ons (net als bij veel van jullie) bomvol met festiviteiten. We rukken onze feestkledij om de paar dagen uit de kast en dan komt er bij mij vanzelf een momentje, waarin ik er aan denk om het jaarlijkse kiekje te maken. Perfect hoeft niet, zo fijn, want Benthe maakt er altijd iets moois van.

Benthe Marit Illustration

In januari zocht ik weer contact met Benthe Marit Illustration. Zij was ook dit jaar bereid om ons vast te leggen in haar eigen kenmerkende stijl. Wat een feest om dit portret met de post te mogen ontvangen! De lijstjes (van de Hema) lagen al klaar en zo vulde zich zomaar drie exemplaren van opeenvolgende jaren met ons mooie gezinnetje. Ik ben een ramp met het maken van fotoboeken, een fotoreeks maken mislukt, maar dit is toch maar mooi gelukt!

Kortingscode

Wil jij ook zo’n uniek familieportret? Gebruik van de kortingscode: LisanneXBenthe en ontvang deze week 15% korting op je bestelling! Deze actie is geldig t/m vrijdag 22 februari.

2 Antwoorden

  1. Echt Lisanne, ik vind dit zo super leuk. Als hier ooit kleinkinderen komen dan ga ik dit doen als opa en oma met de kleinkinderen portretten!

  2. Ik vind het zo een uniek idee dat jullie elk jaar jullie familieportret op deze wijze laten vastleggen. Het is al een mooie collectie geworden. En Benthe heeft een zeer aparte wijze van illustreren dat mij heel erg aanspreekt. https://www.onlineparketshop.nl/

Laat een reactie achter