donderdag 03 augustus 2017

Zomer plaid en plukbloemen

Zomer plaid

Kondig ik een blog stop aan en wat doe ik? Bloggen! Ik moet wel een beetje lachen om mezelf, terwijl ik dit typ, maar ik vind het toch te leuk om dit met jullie te delen. Afgelopen week ben ik bezig geweest met een nieuwe slaapkamer styling en shoot voor Ook in het paars. Aan het einde van de maand meer daarover, want wat een heerlijke doos vol kussens, plaids en dekens mocht ik fotograferen! Een paar dekens, een fijn zomer plaid en sommige kussens heb ik ook in de tuin vastgelegd. De kleurencombinatie (oker,-)geel, bordeaux rood en het groen van de tuinstoelen van JYSK vind ik echt geweldig.

Het binnen buiten gevoel

Op dit moment gaat het zomerweer met ups en downs. Je kan nu (wanneer ik dit schrijf) zelfs met een dekentje op de bank. Wanneer we hopelijk snel wat mooier weer krijgen, kan datzelfde deken ook heerlijk buiten tijdens een fijne zomeravond. Wanneer je je tuinset aankleed met kussens en plaids van binnen krijg je meteen het binnen buiten gevoel, wat inmiddels een begrip op zich is geworden en waar ik stiekem ook blij van wordt.

Ook in het paars

Welke producten uit de webshop Ook in het paars zie je hier op onze tuinset? Ik zal ze voor je op een rijtje zetten. Dat zijn de plaids van Silkeborg in effen bordeaux en geel sunflower. Een vierkant kussen Vika van datzelfde merk in olijf geel. Het bordeaux rode plaid met grafisch patroon van Tina Ratzer. En twee kussens van Knit Factory in beige en stone green met de naam Lynn.

De Eekhoeve

Gisteren gingen we een paar uurtjes op pad naar de Eekhoeve. Wanneer je een keer in de buurt van Veenendaal bent en je bent op zoek naar een leuk uitje, dan is dat echt een aanrader. Ik woon zelf nota bene in Veenendaal en was er nog nooit geweest. Het stond wel al een poosje op mijn to do lijstje en zodra onze zomervakantie aanbrak zijn we meteen gegaan. Ik weet zeker dat er na dit eerste bezoekje nog vele gaan volgen. Want wat een leuke plek is dat! Samen dieren kijken, te spelen, je hart op te halen aan pluk bloemen of lekkers uit de moestuin halen, een terrasje te doen (of binnen bij minder weer) met een hapje en een drankje bij het Theehuis en in de Landwinkel nog wat uit zoeken voor thuis. Dat is zo’n beetje wat wij deden.

Wie weet heb je wat aan deze tip! Ik ga nu gauw weer verder vakantie vieren. Tot snel!

2 Antwoorden

  1. Hi Lisanne,
    Wat een prachtige kleurencombinaties!! Misschien dat ik hier iets mee ga doen deze herfst. Heb een donkergroene schouw en lichtgrijze bank met 2 “zielige” groene kussens. Ik wist elke keer niet wat ik erbij wilde maar dit rood en oker is prachtig erbij.
    Fijne vakantie nog en succes met je blog. Ik zie bij een foto altijd meteen dat het van jou is, je hebt een mooie eigen stijl!!

  2. Wat een mooie diepe kleuren heb je gekozen :) vind de bordeux rode echt heel mooi. Leuk gestyled ook zo in je tuin. Een beetje een combinatie van zomer en herfst. En bloemen zijn een van mijn favorieten ‘interieur decoratie’, ik pluk ze lekker van mijn eigen tuin ;-)
    https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/quickstep/largo/

Laat een reactie achter