dinsdag 06 juni 2017

Letter Journal

Het Letter Journal van Karlijn is uit! Een geweldig mooi Handlettering boek. Om fijn door te bladeren, rustig door te lezen (misschien als leesvoer voor op vakantie) en lekker uit te gaan proberen. Zie jij jezelf al zitten onder een parasol?! Sinds het najaar van 2014 geeft Karlijn van de Wier workshops in Handlettering. Daarop volgden honderden cursisten met elk hun eigen vragen. Zo leerde Karlijn al doende steeds beter welke stappen (die bij haar soms automatisch gaan) nodig zijn om de mooiste letters te tekenen. Deze stappen deelt ze nu in haar boek.

Karlijn wil tekenen graag laagdrempelig maken. Je hebt niet veel nodig, eigenlijk alleen papier (of een schriftje) en een tekenpennetje of potlood om mee aan de slag te gaan. Dat heeft ervoor gezorgd dat Karlijn zelf het tekenen ook weer is gaan oppakken en dat wil zij graag overdragen aan haar cursisten. Karlijn geeft niet alleen live workshops, maar ze verzorgt ook online cursussen.

Om het boekenfeestje van Karlijn te vieren zijn er twee leuke acties. Op mijn instagram account mag ik maar liefst vier boeken verloten. Twee exemplaren zijn al vergeven, maar er zijn er nog twee te winnen! Volg je ons daar?

En degene die het Letter Journal van Karlijn gaat kopen opgelet! Je krijgt namelijk een bedrag van €15,- korting op de online cursus, wanneer je op Instagram en / of Facebook een foto deelt van het boek met daarbij #LetterJournal. Als je een link naar Karlijn stuurt van die post, mailt ze je een kortingscode voor de online cursus.

Speciaal voor dit blog heb ik het boekenrekje gekocht wat je in het Tomado rekje ziet hangen. Tomado 2.0! Er is namelijk een inlegplank voor het boekenrek in zwart of wit ontworpen en gemaakt door Stoer Metaal. Dat vind ik nou een geweldig idee. Een aanrader! Zo kan je je mooiste boeken tentoonstellen en dat is precies wat ik met het Letter Journal van Karlijn van de Wier graag wilde doen.

Fijne dinsdag!

 

PS Heb je mijn nieuwe logo gespot? Ontworpen door Karlijn!

9 Antwoorden

 1. Wat een leuk blog Lisanne!! Natuurlijk extra leuk om de inlegplank te zien!!

  • Lisanne van de Klift

   Hi Alet! Ik vind het ZO goed bedacht! Dat moest ik even noemen ;-) Ben er heel blij mee. Super handig en mooi. Dat is een hele fijne combinatie!

 2. Leuke post en vooral leuk om het verhaal achter het ontstaan van het mooie boek te lezen! Zó blij dat ik een exemplaar heb gewonnen, echt een verrassing. Je pronkrek is super! Nu heb ik spijt dat ik mijn Tomadorekje toch niet heb opgeknapt….

  • Lisanne van de Klift

   Gefeliciteerd, Kelly! Fijn dat je er zo blij mee bent. Daar word ik blij van! En wat betreft je Tomado… ik zeg aan de slag :-)

 3. Hi Lisanne, wat ziet je blog er gaaf uit! Wat een mooie nieuwe layout heeft ie, heel inspirerend! groetjes, Sandra – http://www.morriesblog.wordpress.com

 4. De kaft van het boek is aantrekkelijk en jij maakt er weer op een mooie manier reclame voor.
  Het kastje is met de speciale boekenplank echt handig. Zo kan je steeds een ander boek in het zonnetje zetten.
  Mijn oog viel meteen op het schilderijtje met de schildpad. Waar heb je dat leuke schilderij gekocht? Of heb je het zelf gemaakt?

  Groetjes, Margaret

  • Lisanne van de Klift

   Hoi Margaret! Wat een leuke uitgebreide reactie! De schildpad is van Marta Abad Blay en in haar webshop te koop. Ik heb een keer eerder over haar geschreven. Misschien kan je de post terug vinden? Anders is google ook een heel handig hulpmiddel ;-) Liefs!

 5. Onwijs leuke blog. Moet zeggen dat je een mooie inrichting hebt! Ben een grote fan van je kast.

Laat een reactie achter