zaterdag 17 februari 2018

DIY | Valentijnsspijkers

Het was eigenlijk de bedoeling dat deze post op Valentijnsdag online zou gaan. Maar afgelopen week zat zo vol, dat er helaas niets van kwam. Mijn ‘te doen’ lijstje op school was enorm lang en we hadden tien minuten avonden, er was een jarig familielid, er stond een bezoekje aan de tandarts gepland en we hebben hier thuis een kind wat niet helemaal fit is… Vast heel herkenbaar allemaal. Je begrijpt, de week vloog om en van bloggen kwam niet veel. Toch wil ik dit verlate bericht over een DIY met valentijnsspijkers graag alsnog met jullie delen. Reden? Je kunt nooit genoeg liefde delen. Dat blijft toch niet beperkt tot één dag in het jaar?! Ik vind één dag in de week al veel te weinig! Daarbij vind ik het product, deze valentijnsspijkers van Gamma, super tof.

Gamma

Vorig weekend ontving ik via de post een pakketje van Gamma. Helaas was de helft bij PostNL blijven liggen. Er zat een keurig excuus briefje bij, maar de valentijnsspijkers waren foetsie. Ik deelde de uitleg kaartjes van Gamma op mijn Instagram tijdlijn en kreeg meteen reactie van een medewerker (eigenlijk van twee!) van Gamma, dat ik de volgende dag een zakje bij mijn lokale vestiging kon gaan ophalen. Oorspronkelijk kreeg je ze bij besteding van dertig euro of meer in de bouwmarkt cadeau. Heel leuk natuurlijk!

Deel het met heel je hart

De slogan van deze actie is ‘Deel het met heel je hart’. Dus bij deze! Ik ging op weg naar de Gamma voor één zakje valentijnsspijkers en reed naar huis met maar liefst vier stuks. Bij de Gamma staken ze me er namelijk een paar extra toe. Ik gebruikte twee zakjes voor deze simpele DIY. Op een stukje resthout timmerde ik met de losse hand een hart. Je kunt het natuurlijk ook eerst uittekenen, maar de lijntjes vervolgens weer uitgummen leek mij wat lastig. Vervolgens spande ik met donkergroen draad lijntjes tussen de spijkers: van boven naar beneden, van links naar rechts en diagonaal. Heel simpel! En door de bijzondere spijkers van Gamma, met een extra leuk effect.

Wat zou jij met de valentijnsspijkers willen maken? Ik zag op de website van Gamma verschillende ideeën, maar je kunt natuurlijk ook je eigen fantasie de vrije loop laten of heel simpel je mooiste foto’s ermee op een houten plaatje bevestigen. De twee zakjes met valentijnsspijkers die ik over heb verloot ik op mijn Instagram account. Daar hoop ik op mijn beurt weer iemand blij mee te maken. Dus wil je kans maken? Klik dan even door!

Fijn weekend!

De bloemen in het prachtige POL vaasje kregen Julie en ik van de liefste!

Een Antwoord

  1. Wat een super leuke DIY.. ook leuk om gewoon te maken als het niet Valentijnsdag is. Ik hou van dit soort acties, vooral als grote bedrijven zoals Gamma meedoen met dit soort acties. Geweldig. Ik ga ook even kijken op de website.
    https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/balterio/tradition-quattro/

Laat een reactie achter