woensdag 17 mei 2017

Recht uit het hart

Bij Studio de Winkel vind je veel Dutch Design. De confetti broches van Mianne de Vries (porselein en handgemaakt), de Dandelight van ontwerpers Lonneke Gordijn en Ralph Nauta (nu ook in elektrische uitvoering) of de kunstwerkjes ‘See me’ van de kunstenares Marieke Peters. Dit zijn allemaal favorieten van eigenaresse Sandra de Bekker (45), samenwonend met Michel en hun twee kinderen Floor (14) en Iris (11). Eigenlijk vindt Sandra haar hele collectie mooi en bijzonder. Alle producten heeft ze zelf geselecteerd en elk item zou ze zo in haar eigen huis willen neerzetten of zelf willen dragen.

Zo ook de popjes van Lammers & Lammers. Een bijzonder beeldvaasje van porselein. Mooi om te pronken, maar ook super leuk als vaasje. Met een bloemetje, recht uit het hart. De popjes zijn met liefde gemaakt, dat zie je aan elk detail. Ik ben super blij met deze limited edition. De popjes van Lammers en Lammers bewonder ik al jaren. Wat bijzonder om nu dit exemplaar met aardbeitjes en rode schoentjes bij ons thuis te mogen verwelkomen!

Zeven jaar geleden opende Studio de Winkel haar online deuren. Sandra heeft interieur architectuur gestudeerd aan de Kunstacademie in Utrecht (HKU). Ze struint graag open atelier routes af, gaat jaarlijks naar de Dutch Design Week om inspiratie op te doen en bezoekt ook grote evenementen als de Milan Design Week. Sandra vindt het heerlijk om op zoek te gaan naar nieuw design voor haar winkel vol met kunst, mode, wonen en kids.

Extra trots is Sandra op de ontwerpen in de collectie die speciaal voor Studio de Winkel ontworpen en gemaakt zijn. Voor het zeven jarig bestaan van de webwinkel komt er weer een mooi en speciaal kunstwerkje, daar wordt op dit moment hard aan gewerkt.

Studio de Winkel heeft geen stenen winkel, maar ze staan wel af en toe live op een event. Zoals aanstaand weekend op 20 en 21 mei bij het Flavourites feest in Utrecht. Daar zijn deze limited edition Lente popjes van Lammers&Lammers ook verkrijgbaar. Deze zijn dus alleen te koop op dit mooie event en niet in de webshop. Wie weet kan je er wel eentje bemachtigen. Zo niet, in de webshop vind je een prachtige collectie van Lammers & Lammers!

Laat een reactie achter