vrijdag 15 maart 2019

Knuffelkonijn CO9 van Fatboy

Wij hebben een huisdier! Het is CO9, wat je uitspreekt als ko-nine van Fatboy. Laat je niet foppen door het formaat onder de noemer XS. Het knuffelkonijn is namelijk 1,5 meter lang! Dat is nog eens levensecht knuffelen. Heerlijk zacht. Ko-nine is onderdeel van de Velvet collectie. Net als onze nieuwe roze poef Point Velvet.

Het knuffelkonijn zit in een heerlijk fluweelzacht jasje. Dat is heel fijn om tegenaan te zitten, maar onze Juul gebruikt ‘m ook als auto, klimtoestel of levensgrote pop. CO9 moet natuurlijk wel verzorgd worden. Dus krijgt ’t ie te eten, mag ‘ie slaapjes doen en er is de grootste hilariteit wanneer het konijn een ‘poepie’ moet doen. Je gelooft het niet, maar bij CO9 XS zitten drie konijnenkeutels, uiteraard passend bij het formaat van het dier, ongeveer ter grote van een Jeu de boules bal.

Design

Dat is ook precies wat ik zo tof vind aan Fatboy. Design van fantastische kwaliteit met een dikke vette knipoog. Ik krijg er altijd een enorme glimlach van op mijn gezicht!

Na lang aarzelen koos ik uiteindelijk voor een konijnenvelletje in de kleur taupe. Ik weerstond de verleiding voor voor knalroze te gaan. Nu heb ik pas geleden twee muren op de slaapkamer van Julie in twee verschillende roze tinten geschilderd, daar vond ik een konijn in dezelfde kleur een beetje teveel van het goede bij. Als dit niet het geval was geweest, was ik vast overstag gegaan voor de deep blush variant!

Een voetenbankje

Om dit te compenseren koos ik wel voor een zacht roze (pearl blush) poef Point Velvet. Super handig als extra zit plaats, als bijzettafeltje of als luxe voetenbankje. Ik moet eerlijk bekennen, dat we ‘m zo (als voetenbankje) veel gebruiken. Heerlijk zacht aan de voetjes! Daarbij is de afneembare hoes geschikt voor de wasmachine, dus we hoeven niet bang te zijn voor een vlek of veeg.

Fijne vrijdag!

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door Fatboy. De nieuwe Velvet collectie van Fatboy bevat naast luxe fluwelen poefs en het meest knuffelbare konijn ooit, ook super zachte zitzakken en heerlijke kussens. Wij worden er heel blij van! En jij?

Laat een reactie achter