vrijdag 25 mei 2018

Een tafelspiegel van Muuto | Mimic

Spiegeltje aan de wand, jij bent de mooiste van het land! Dat kan ik denk ik wel met zekerheid stellen. Deze design spiegel van Muuto is één van de mooiste spiegels voor op tafel die ik ooit zag. Want laten we eerlijk zijn, een tafelspiegel is reuze praktisch, maar mooi zijn ze zelden. Zo niet de Mimic spiegel van het Deense Muuto. Die is handig in het gebruik en ziet er super mooi uit!

Een frisse kijk op design

Muuto is een Deens merk wat bekend staat om hun frisse kijk op design. Voor hun ontwerpen gebruiken ze neutrale tinten, maar ook prachtige warme en diepe kleuren. Zo is deze spiegel uitgevoerd in lichtgrijs en nude, wat kenmerkend is voor de Scandinavische stijl, maar ook in ‘midnight blue’. Dat is deze diep blauwe kleur die ik mocht ontvangen.

Een woonaccessoire voor in je boudoir

De spiegel Mimic heeft een verzwaarde voet en een verstelbare spiegel. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de spiegel omvalt. Het frame is gemaakt van ‘resin’, lekker sterk en uitgevoerd in een speels grafisch patroon. Wanneer je de spiegel niet gebruikt, staat ’t ie mooi op je kaptafel als een woonaccessoire voor in je boudoir!

Misschien ben jij niet op zoek naar een tafelspiegel, maar wil jij graag de ultieme wandspiegel, handspiegel of staande spiegel? Bij fonQ vind je een groot assortiment in alle soorten, maten, vormen en kleuren aan spiegels.

Fijne vrijdag!

De mooie bos bloemen naast de spiegel mag er natuurlijk ook wezen. Die kwam wederom van bloemist Meent & Bouman vandaan. Mijn favoriete bloemist die in het vervolg als Huis van bloemen by Meent & Bouman verder gaat. Bertine en Peter hebben namelijk ook een vestiging in Middelburg geopend. Goed nieuws voor de Zeeuwen onder ons!

Laat een reactie achter