dinsdag 18 december 2018

Dutchbone | Een loungestoel voor onze zithoek

Dat ik nog graag een loungestoel voor onze zithoek wilde was hier thuis al een tijdje bekend en daar staat ’t ie dan! Wat een heerlijke verrassing. Niks geen zoektocht, maar gewoon in één keer klaar. Het werd deze stoel van Dutchbone.

De vernieuwde Bar Velvet loungestoel

Afgelopen september lanceerde Dutchbone, tijdens de interieur beurs in Parijs, de vernieuwde Bar Velvet loungestoel in green, golden brown en old pink. Deze stoel is de nieuwste editie van de wel bekende Bar loungestoel. Er is gekozen voor een vrouwelijke en chique velvet bekleding wat een hele royale uitstraling aan de stoel geeft en het doorgestikt design zorgt voor een zeer comfortabele zit. We zijn hier in de familie inmiddels allemaal verknocht aan deze draaibare fauteuil. De stoel zit zo lekker! Fijn tv kijken, gezellig kletsen of samen met mijn dochter de kerstboom bewonderen. Door de handige draai kan het allemaal.

Ik ben fan van de collectie van Dutchbone. Zo hebben wij al jaren het ‘Bid’ vloerkleed liggen en zoals verwacht combineren deze twee heel goed. In de Dutchbone collectie vind je nog veel meer items (ook gestoffeerd in velvet) die heel mooi samen combineren. Wil jij graag weten waar voor jou de dichtstbijzijnde dealer van Dutchbone zit of zoek je liever via je favoriete webshop? Met deze zoekmachine vind je het gemakkelijk.

Kleur bekennen

Ik hoefde alleen maar een kleur uit te zoeken. Best lastig nog, dat kleur bekennen, want alle drie de kleuren: donkergroen, okergoud en oudroze zijn prachtig. Nu hebben wij al een donkergroene bank en vond ik okergoud misschien net wat te heftig in ons interieur. Ik zeg misschien, want daar heb ik best lang over getwijfeld. Uiteindelijk kozen we voor oudroze. Dat bleek een schot in de roos. Door de weelderige velvet stof is de kleur diep en zacht. De oudroze kleur staat prachtig bij onze rode muur achter de eettafel en de grijsblauwe muurverf achter de bank. De mat, zwart, metalen trompetvoet geeft het geheel een stoer industrieel tintje, wat een mooi contrast geeft met de velvet stof.

Kerstcadeau

Voor mij een pracht van een kerstcadeau onder onze boom, maar wie weet is dit exemplaar ook wel voor jou weggelegd! Dutchbone verloot namelijk één Bar lounge chair. De kleur mag de winnaar zelf kiezen. Op de website staat dit webformulier. Wil je kans maken? Klik dan even door en invullen maar. De actie loopt tot en met 6 januari.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Dutchbone. Een stoer èn vrouwelijk interieurmerk. 

2 Antwoorden

  1. Oh WoW! Dat zou een geweldig cadeau zijn. Alle kleuren zijn prachtig! Een geweldige aanvulling op ons interieur!! ☘️☘️☘️💙

  2. Echt een hele leuke stoel, super! Mijn complimenten voor je blog!

Laat een reactie achter